limoncicegim2 zynpysr1 bende bir kahverengi renk geldi hafifte bir kırmızılık adetime 6 gün var normal mi?
zynpysr1 limoncicegim2 normal benim ilk gebelimde öyleydi erken gebelik testleri var yaptırabilirsin istersen
Gizemgizem25 Canım adetten 1 hafta önce falan gelebiliyor istersen bir erken gebelik testi yap benm hep adetime 1 hafta kala oluyor yerleşme kanamam
limoncicegim2 zynpysr1 gebe olabilirmiyim yoksa adet belirtisimi olma ihtimalidemi var ay sabahı nasıl beklicem
zynpysr1 limoncicegim2 eğerki adet görmen gereken günlerdeysen hastaneye gidip beta hcgne baktırabilirsin canım
limoncicegim2 Loveeee yok adetliyken yapılmaz ama ben şuan adet görmüyorum ufak bir kahverengi leke ve kanama geldi şuan birşey yok sizin kanama devam ediyor mu
zynpysr1 Loveeee yoo adetli değilmişki sadece hafif lekelenmesi var ki ben bir gün boyunca adet gördüm adet olmam gereken günde onada üstüne görme diyorlar
Eda122 limoncicegim2 benimde 4 gun var silik kahve leke geldi adetmi olucam yerlesmemi kafam cok karisti. Birde nisan ayinda dusuk yaptim gebeligin 5. Haftasinda lekelenmem baslamisti suan cok korkuyorum test yapmaya😕
Loveeee limoncicegim2 evet kahverengi ufak leke oldu ama devam etmiyor biraz stres yaptım ondan olabilir mi diye aklımdan geçti..
limoncicegim2 sumelegi ya keşke akıl etseymişim hergün eczanenin önünde geçerken alaşım geliyor neyse yarın diyorum öyle geçti bugün hafif pembelik beni korkuttu
limoncicegim2 Eda122 bende aynı senin gibiyim düşükten sonra böyle birşey yaşadım adetime var 6 gün ama kanama gördüm sabah biran önce test almak istiyorum
zynpysr1 limoncicegim2 için rahatlasın istiyorsan erken gebelik testi yaptır canım en azından adet gününe kadar oyalar aeni baktın adet zamanında halen olmadın beta hcgne baktır ☺️