mervess__ Merhaba kızlar kullandığınız çatlak kremleri neler ne kullanıyorsunuz yorumlarda buluşalım🤩🤩
Deletedmom623737 mervess__ Biooil çatlak kremi Avokado yağı Zeytin yağı Kakao yağı Hindistan cevizi yağı Hepsini karıştırdım bi kür yaptım onu kullanıyorum
iremcim Ben tatlı badem yağı sürüyorum her sabah karnıma kalçama göğüslerime. Simdi birde lierac alacağım çok öneriyolar 17.haftama girdim bugün henuz göbeğim bile yeni cıkmaya basladığı icin cok acele etmedim kremde. Yağ baya nemlendiriyor
Saadet14 iremcim Hayır gogus altindan kalcalar dahil duzenli her gece surdum hatta elimde son kalani da goguslerime surdum. Lokman sena sultan hindistan cevizi yagini sevdim ben bir kac farkli marka aldim da bunun gibi degildi kullanmadim
Babymomma MrsMavis eğer halen kırmızı haldeyse ve inceyse doğumdan sonra geçiyormuş hiç canınızı sıkmayın 🤗 lierac ın bir de serumu var en son siparişimde ondan da aldım ben jel olandan daha yoğun nemlendiriyor gibi bir deneyin isterseniz ☺️
MrsMavis Babymomma ay öyle mi inşallah geçer evet yeni ve kırmızı tatlı tatlı kaşınıyor birde bakayim şu jel olayına teşekkür ederim canım