Ydnhld Kızlar 27+4üm, 10 dakika yol yürüsem 3 gün kalçalarım sızlıyo bacaklarım tutuluyo. Babanne gibi yürüyorum evin içinde. Ben mi ağır geçiriyorum yoksa sizde de böyle oluyor mu ? 🙄
Morprenses Ydnhld magnezyum kullanıyor musun? Herkesin yapısı farklı ben o haftalarda daha rahattım şuan dediğin gibiyim ama 34.haftadayım
asel35ece Ydnhld ben de 28 haftalığım ve aynı şeyi yaşıyorum desteksiz eğilemiyorum. Biraz ayakta kalınca belim ve kalçam ağrıyo. Artık bebişler büyüyor vücudun dengesi değişiyo normal yani bence
Efraimmm Ydnhld 30+4 um bel ağrısı ve sırt ağrısı öldürdü beni çok çabuk yoruluyorummmmmm yazarken bile yoruldum🤣🤣🤣
Bozkurt48fh Ydnhld bende öyleyim yürüyüşe çıkıyorum egzersiz yapıyorum zorla ama yok belim tutmuyor sanki doktor aldığım kiloya bağladı tabi yük bele biniyormuş
[silindi] ayakta uzun süre durduğumda belim ağrıyor ya bıktım dün sadece üç parça yemek yaptım bütün gece öldüm
poyrazinannesi1 Bir kat merdiven çıkıp nefes nefese kalıyorum 😔 Bulaşıkları makineden çıkarınca belim ağrıyor.
asel35ece Morprenses ben magnezyum kullanıyorum ve maden suyu da tüketiyorum ama aynı durumdayım olabiliyor bence
Morprenses asel35ece yapısal farklılık olabiliyor evet. Hareketsiz kalınca da oluyor düzenli yürüyüş egzersiz de iyi gelir 👍
gldn065807 Ydnhld maleswf bende öyleyim buğun magnezyum değerine bakıldı düşmüş büyük ihtimal takviye vericem hergun soda içiyorum muz yiyorum yok maleswf oturduğum zaman zor kalkıyorum gece sol bacağım çok kötü agrıyo 30 haftamdayim bu arada daha ilerisi ne olur bilmem
Deva22 Ydnhld ben de aynı durumdayım ve daha 26 haftalığım çok fazla hareketsiz kalmama bağlıyorum ben bu durumu ama Doktorum da 32.haftaya kadar yürüyüş önermiyor en fazla 20 dk yürü dedi ama ne mümkün bebek arabası bakmaya çıktık oturarak baktım resmen 🙄
May5bm Ydnhld 35+1 aynısıyım topallıya topallıya zor gidiyorm belim ayagıma vuruyor sakat gibi 10 dk yol gitsem soluk soluga kalıyorum