Hazalcemal 36+4 haftqlıgım bugun bebek herzamankı den az hareketli neden aceba hareket var ama az normalde cok hareketli bı bebektı endıselenıyorum esimde evde degıl calışıyor doktora da gidemedim 🙍♀️
gul06_ Hazalcemal Bende 28 deyim canim benimkinin harektleride azaldi 2 gundur. Smdi biraz biraz harektlenmeye basladi oda cok yavas guclu degil.
Hazalcemal Bebiscann korkmam gerekmiyor yani cok tesekkur ederim hıc kırık hareketini felan hissettim ama normalde kıpır kıpırdı bugun cok az
Bebiscann Hazalcemal korkma tabiki benimkide o haftada durdu resmen şimdi ayağımda sallıyorum uyuyor☺️☺️
Annesininbalii Hazalcemal Evet yani 26. Haftadan beri böyle bende büyüyor gelişiyor az hareket ettiği günlerde diye düşünüyorum 😊😊😊
Hazalcemal gul06_ cok saol normal demekkı canım esimde iste aslında bı acile gidecektim cok tedirgin oldum hemen 🙏
gul06_ Hazalcemal Benimkide sehirdisinda canim bende gidemiyorum maglesf suan. Ama cok sukur az az ediyor suan insallah makat pozisyonundadirlarda ondan hareketleri azdir makat olunca harektleri azaliyormus biraz.
Hazalcemal gul06_ dogum pozisyonun damı oluyor makat deyince canım birazda sancım gelip gidiyor fazla degıl bebek toplanıyor gibi sızdede oluyormu
gul06_ Hazalcemal Benimde karnim sertlesiyor canim birde agri oluyor arada. Bebegin sirti ve popo tarafi karnimzda oluyormus canim o pozisynda ben oyle biliyrm yani. O yuzdende hakeketleri kisitli oluyormus elleri kollari iceri dogru oldugundan. Bak boyle canim