Pamukcukk 27 haftalık hamileyim 1 haftadır dikkatimi çekti ben otururken bebek hareket ederken arada sırada sanki parmak çıtlatır gibi ama çok incecik bir ses geliyor nedir bu 😌
Eliffmeva Pamukcukk Bende 37 haftadayım aynı sesler banada geliyo çıt pıt diye araştırdım bebiş hareket ettikçe eklemlerinden gelir yazıyordu doktoruma sordum oda onayladı korkulacak bisey değil dedi🤭😅
Gamzebrb Pamukcukk o bende de çok oluyodu kime söylesem inanmazdı saçmalama çocuğun kemiği ne ki ses gelsin derdi 😂
ilknuuurr1 Pamukcukk Dun eşime bahsettim acaba ben mi yanlış duyuyorum diye bu gün karşıma çıktı ne kadar ilginç rabbim hikmeti işte 🤗😂
Serpilbb Pamukcukk bendede oluyordu 😂 hatta anneme arkadaşlarıma söylediğimde şaşırmışlardı 😂 bebeğim doğuktan sonrada bazen hareket ederken eklemlerinden geliyordu 😄
Eliffmeva Ozgebalc Allah Allah neden inanmadı ki birçok hamile bunu yaşıyo aslında benimki günde 5 6 kez çıkarıyor bu sesi😅😅
Smyye1B Deneyimli anneler konuyla alakasız ama bebek hareketleriyle ilgili olunca geldim kusura bakmayın 🙈 17 haftalık hamileyim bu hafta başladı sanki karnımın içi acıyor acaba bebek hareketini mi hissediyorum ilk gebeliğim çok deneyimsizim 😌
Eliffmeva Smyye1B canım benim de ilk gebeliğim ama yolun sonuna geldim artık karın acıması rahim genişlediğı için oluyo karnında ufak seyirmeler hissediyosan onlar bebişin hareketleridir Bende 17 18 haftalikken hissetmiştim 🤭🤭
Pamukcukk ilknuuurr1 Benimkide inanmamıştı etraftan geliyordur dedi insan içinden geleni anlamaz mı 😄