Merveilgaz Internetden okudugum kadariyla 20ci haftadan 21e gecerken karin birden bire buyuyor. Gercek mi? Bende su an 16+1. Sadece kalin olmayan seyler giydigim zaman biraz kendini belli ediyor karnim
kuzeymomsss Merveilgaz şaka gibi gelebilir ama gerçek 😂 20 haftalıkken memlekete gittim ailemin yanına 1 hafta sonra eşim geldi karnımı görünce şok olmuştu 😂
Asminim77 Merveilgaz dar giyince belli oluyor o haftalarda. Şuan 25 haftalığım çok belli oluyor ve aniden büyüdü. O haftalara gelince ne demek istediğimi daha iyi anlarsın 🤗
kuzeymomsss Merveilgaz ve ben ilk defa sizden duydum öyle birşey. Çok şaşırdım ne kadar doğru ne kadar yalan 20 haftaya kadar neredeyse yok denecek kadar azdı göbeğim 21 de birden fırladı 😂 gerçi şuan 23+2 olduk 💙
Gulsurmeli Merveilgaz 18+1 de tekmeledi bir tane akşam uzandığım yerde günde 3-4 defa hissediyodum o zamanlar 20. Haftadan sonra daha çok hissettim
EdaHayal Benim 21+1 ve daha hissetmiyorum yada ayırt edemiyorum sanırım. Benim de daha çok değil karnım bende merak ediyorum