Nur_ersy0
Nur_ersy0 anladım. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Bana keppra’yı ekleyen doktorum lamictal’in dozunu arttırmadan direkt kepprayı yazmıştı. Kullandım ama ben de bellek bulanıklığı yaptı ve pek bi işe yaramadı. Başka doktor buldum çok çok memnunum doktorumdan. Lamictal’in dozunu yükseltip tek ilaçla devam edicez dedi. İşe yararsa bu şekilde devam edeceğimizi söyledi. Hatta ben 24 saatlik eeg hiç çekilmemiştim. Doktorum, bilinçli olarak aniden kepprayı kesti ve nöbetler gelmeye başladı. Eeg bölümünü aradık nöbet geçirdiğimi söyledi eşim. (Eşim de ilk kez karşılaştı böyle bi durumla 😢 ) nöbet geçirirken eeg çekilmem gerektiği, hemen hastaneye yatışın yapılması gerektiği söylendi. Bi kaç kere nöbetin kaydı alındı daha sonra ilacımı verdiler. Nöbetler kesildi. Çok şükür şimdi kontrol altında. Ama hamileliğin ilerleyen zamanlarında vücutta su toplandığı için ilacın kandaki düzeyi azalabiliyormuş. O yüzden kandaki düzeye düzenli olarak bakılıp ilaç düzenlemeleri yapacak. Hamilelikten önce belirtmişti riskleri. İnşallah kazasız belasız sağlıkla bu dönemi geçirip, bebeklerimizi kucağımıza alırız🙏🏻🙏🏻🥰🥰