gamzenurbozdere Kızlar bende hamileyim artık allahım isteyen herkese versin rabbim size docdr fatih mehmet karslı doktorumu önerecegim instagramdan takıp edin ve tavsıyelerine uyun inş sizinde olur
Momy_eyyuptalha gamzenurbozdere tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🥰 hayırlı evlatlardan olur inşallah 🙏🙏 dualarınızı bizden eksik etmeyin inşallah bu sene benimde 5 yıllık hasretim biter
mutlu-annee34 gamzenurbozdere takip ettiğim ve kürlerini kullandığım bir doktor bende şuan 5 haftalık ikinci çocuğuma hamileyim 😻
cgnduru gamzenurbozdere çok sevindim canım bende çok heyecanlanmistim buraya yazmıştım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın ❤ 😀
gamzenurbozdere Momy_eyyuptalha inş kuzum herkesin bi hikayesi var benimkide kolay olmadı kayıplarım oldu ıkı ay önce yapısıklık vardı amalıyat oldum ve sonuc pozıtıf
gamzenurbozdere Nihan_35 bi nevi mfk gunleri yapmadım ama tavsıyeler uydum spor yaptım zayıfladım omegolic panesea d vitamini mfk karısımını kullandık