Leylayz Zeliha2218 Bende 32+3 haftalığım ve en başından kabızlık sorunum var sürekli kayısı kompostosu yapıyorum ve doktordan şurup istedim, iyi geliyor
Bsrahb Zeliha2218 cennet hurması varya canım domates gibi meyve bana onun kurusu iyi geldi yediğin gün çok rahat tuvalete çıkıyorum
Fkug Zeliha2218 bir bardak süte 2 tane kuru incir at kaynak blenderdan gecir iç antibiyotik lerden bende oldum 1 haftadan fazla bununla kurtuldum saracoglunun tarifi cok arastırdım bu fayda etti bi kaşıkda hakiki Zeytinyağ gecmiş olsun
SerraveAnnesii Kuru kayısı yiyorum her gün. Bol su içiyorum, yürüyüş yapıyorum, zeytinyağı içiyorum bir kaşık faydası oluyor
Leylayz Zeliha2218 (Magnesie calcinee Saba) şurubun ismi bu her zaman değil kabız olunca kullanıyorum çok iyi geliyor
SerraveAnnesii Zeliha2218 Kaseye zeytinyağ koyup üstüne baharatla falan tatlandırabilirsin yada salçanın icine falan koyup
Fifa Aç karnina sari kuru eriklerden 7-8 tane yiyip üzerine bol ılık su iciyosun sonra 1.5 - 2saat bisey yemiyosun. Cok iyi geliyo
Fifa Bide aç karnina meyve yiyosun portakal armut mandalina havuc gibi meyveler bu senin bir öpğünün oluyo üzerine bol bol ılık su ic buda cok iyi geliyo