Bilgesss Anneler bebeğime ilk günlerde sarılık riskinden dolayı biberon verdim şuan göğsümü almıyor emzirmek istiyorum ama bebeğim almıyor alsa bile emmiyor.İlk günlerde biberon verip sonra göğsüne alışan varmı? Şırınga yöntemini de kullanıyorum ama fayda etmiyor bebeğim 8 günlük
Mrvbdk Bilgesss canım bende verdm binyandan memeye cok zorladım süt gelmior diye memeyi hep reddetti ama sonunda alıstı hc biberon vermedm diyemem cünkü mama vermek zorunda kaldım küçük daha sennki alısır sen cok zorla sürekli meme ver
FatmaDeliceYldrm Bilgesss çok pardon ama sarılık olmasın diye tam tersi olmuyo mu sürekli emzir dendi banada emmesi sarılıqı alırmış ben hep emzirdim çok az denilecek kadar vardı sarılıqı oda qeçti çok şükür
Sukran34 Bilgesss Benim oglumda dogumdan sonra emiyordu sonra emmemeye basladi sütümü biberonla vermiştim bu defada göğsümü emmiyordu doktora gittim biberon hicbir sey verme zorlicaksin dedi bende biberonu falan bıraktım simdi emmiyor canim.
MerveKya Bende ilk zamanlar sarılık olmasın diye mama verdim biberonla ama aynı zamanda göğsümüde verdim sütüm iyice gelince biberonu bıraktım doktorumuz bi ara tekrar ek olarak mama vermemizi söyledi biraz kullandık onuda tekrar anne sütüne geçtik şimdi sadece anne sütü alıyor hiç bi şekilde mama biberon almıyor
aykntr benim bebeğimde ilk doğduğunda yenidoğan yogunbakıma girdi biberon emdi orda sonra çıkınca göğsümü vermeye calıstım ama almıyor şuan 25 günlük halen almıyor