designermom Kızlar perinatolog doğuma gelmedi diyelim Ya da ben doğumumda doktor değiştirmek istesem Olabiliyor dimi mesela doktorumun doğum ücreti cok yüksek daha da yükselebilirmiş emin değilim ama sizce riskli mi olur tum gebelik takibini onda yaptırdıktan sonra doğumda değiştirmek? ben şeker hastasıyım şeker hastasi olup perinatolog dışında doktora doğum yaptıran oldu mu?
deleted706 designermom sürekli perinatoloji bölümüne gittim ben tabikide normal doğum doktorunda yaptım dogumumu bence alakası yok canım perinatolojiye gtmenizin
Feyzaveannesi designermom 37.haftama kadar özel bir kliniğe gidiyordum. Doktorum kontrolleri klinikte doğumu ise özel bir hastahanede yapıyordu o hastahane ile anlaşmalıydı. Doğumum başlığında doktorumu aradım ve tatilde olduğunu anlaşmalı olduğu hastahaneye gitmemi ve oradan istediğim bir doktoru seçmemi söylemişti. Oraya gittiğimde dediği gibi yaptım. Doktor isimlerini sıraladılar istediğim doktoru seçtim ve doğuma girdim.
Kendineanne designermom ben de riskli gebelik perinatalog takip ediyor 34. Haftadayım bi araştırayım dedim özeller en az son on kontrolü bize gelirsen yaparız dedi yoksa ücret çok çıkıyor ki o da risk durumuna bağlı bizim Bebek’te kalbinde delik var özel kabul etmiyor risk diye devlet hastanesi de sezaryen yaparım diyor normal doğum zaten risk olduğu için kabul etmiyorlar yaşadığınız yerle de alakalı. Ama en başından beri takip eden kendi hocanıza danışın risk durumunuzu öğrenin ona göre hareket edin
designermom deleted706 ben de bu şekilde düşünüyorum cok sevdiğim bir uzman doktor var onda da doğum yapabilirim kendi doktorumu da seviyorum sma arada 6 bin fark var eşim istemiyor ama ben bir risk yoksa istiyorum Açıkçası
deleted706 designermom canım ne istiyorsan bence onu yap rabbim hayırlısı ile kolay doğumlar nasip etsin inşallah ☺️
designermom deleted706 amin canım insallah ben perinatolog ile gebeliğimi yürütüp başka bir doktorda doğum yapmayı düşünüyorum bakalım bu şekilde kabul edecekler mi
designermom Feyzaveannesi yanı sonuçta doktorun gelememesi durumu da var şekerimden korkuyordum ben de sadece ama onlar doktor sonuçta neden gitmeyeyim diyorum
Feyzaveannesi designermom Canım özel hastane olunca hiç sorun olmuyor ilgi alaka falan. Paranla sonuçta müşteri gözüyle bakıyorlar bize 🤦🏻♀️😂
Xyztt Perinatolog ne kadar istedi, ben de perinatolog takipliyim de daha fiyat konusmadık, kendisi üniversite hastanesinde profesör, fazla ister gibi geliyor bana
designermom Xyztt canın 7500 dediler ama değişecekmiş muayene ücretini 150₺ den 400₺ e çıkardıkları icin doğuma da yüksek zam geleceğini tahmin ediyorum o yüzden belki doğumda değiştiririm
Babtysv Bencede şeker vardi aman dikkatli olun beni çok korktular kafası büyük kilolu bebek die ama xika çıka minnacık bisey cikti
designermom Kendineanne ben suan bu düşüncedeyim canım evet ama hersey tabi ki gebeliğimin gidisatina bağla ihtimalleri düşünüyorum aslinda yoksa Allah mecbur bırakmasın ama ne gerekiyorsa onu yaptıracağım tabi insallah sıkıntılı bi sürece girmem.Ben zaten özel hastane degil de gittiğim hastanede başka bir doktoru düşünmüştüm doğum icin.orası vakıf üniversitesi hastanesi Ya daha cok güveniyorum bir de kapsamlı ve bebek dostu hastane