hamilelikyolculugum Selamlar, Ankara’da detaylı ultrasona nereye gittiniz ve memnun kaldınız mı? Ya da kime gitmeyi düşünüyorsunuz? Tavsiyelerinizi bekliyorum 🙂
Nazlimom hamilelikyolculugum Dr. Sinan Tan’a gittim 45 dk baktı cokta memnun kaldım herşeyine bakıyor 500tl ücret instagramına bakabilirsniz
gurbetcikizii hamilelikyolculugum bende dr. sinan tan‘a gittim buranın tavsiyesi üzere 500 tl ye ekim ayında ücreti şuan nekadar bilmiyorum ama çok memnun kaldım ☺️
Deletedmom5262 hamilelikyolculugum Bende sessizce burda bekleyenlerden olayım bari 🤭 Ankara’da detaylı ultrason için bende arayış icindeyim çünkü 🙈
HGulsah hamilelikyolculugum Sinan tan’a randevu aldım 26 ocağa suan ki fiyatı 600 TL bende buradaki arkadaşlar önerisi ile gidiyorum.
Nazlimom kkubraaaa0 3 hafta oldu gideli fiyatı arttı mı bimiyodum medipark tıp merkezinde doktor arayip bilgi alabşrsniz
gurbetcikizii hamilelikyolculugum 21+5 de gittim canım ve evet gördüm 6 tane resim veriyor CD veriyor bebek hareketleriyle ve bi kağıtda bebeğin bütün ölçüleri vs herşeyi yazıyor ölçerkende size söylüyor zaten kafanızda hiç bi soru işareti kalmıyor 🙈🥰
Nazlimom hamilelikyolculugum evet ben 21 de gitmiştim o haftayı önermişti benim tarama testlerim temiz cıkmıstı ama detaylıda down sendrom dan şüphelendi Sinan hoca burun kemiği haftasına göre kısa dedi yapısal olma ihtimalide var dedi içiniz rahat etsin emin olmak icin nifty testini öneririm dedi yaptırdık temiz cıktı cok sükür sonra Sinan hoca tekrar çağırdı ücretsiz 25. Haftada bida baktı herşeyi daha belirgindi icim rahat etti yani cok yardımcı oldu Sinan hoca🥰🙏🏼
Arhbn hamilelikyolculugum canım bende sinann tana gittim ve memnun kaldım. 500 TLydi ben gittiğimde. Tavsiye ederim çok ilgili bi doktor 👍🏻
Sinemmmmm58 hamilelikyolculugum devlete gidiyorum sehir hastanesine 2. Gebeligim özelde sordum 570 tl dedi
Emine_eymen Sinemmmmm58 bende sehir hastanesine gidiyorum Dr. Eyüp ekici nin ayrıntılı ultrasonu sordum 650 lira dedi🙄