Ozlem4353 Melike_23 devleti hiç bilmiyorum valla özelden alıcam bende randevuyu henüz almadım onu da arayıp öğrenicez bakalım haftaya 🥰
Ozlem4353 Merve234 ben eşim olamadan girdim cınsıyet ogrenırken sıra ayrıntılı da bakalım ne olacak 🙃
GoncaClk Ozlem4353 bende özelde yaptırmıştım eşim ve kardeşim yanimdaydi ikisi de girdi hatta doktor güzel pozlar yakaladikca fotoğraf çekin video çekin dedi. Normalde de özele gidiyorum her kontrolde eşimle beraber giriyoruz
Meri3220 Ozlem4353 pazartesi girdim özelde annem vardı benim yanımda sorduk tabii girebilir dediler devlet veya üniler hakkında bilgim yok
Rabiaugur Bende bakırköy eğitim araştırmadan randevu aldım detaylı için oraya giden varmı aranızda eşimi alırlar mı bide foto veriyorlar mı?
Onner Melike_23 normal kadın doğum doktoruna gitmelisin önce. Ona ayrıntılı ultrason için ne yapacağını sorarsan söyler sana. Bana demisti doktorum çünkü ayrıntılı ultrason için radyoloji ultrason bölümüne git ordan randevu istedigini söyle demişti. Randevumu da 21 gün sonraya vermislerdi.
Semra120220 Mells7 o nasıl birşey öyle kizz yemin ederim bizim doktor resmen 2 saat uğraştı yüzünü falan göstermedi resim çekene kadar canımiz çıkmıştı herseyini detaylıca anlattı yüzünü falan da gördük neyseki 🤰🙈
Rabiaugur Melike_23 perinatoloji bölümünden randevu alacaksınız ama sadece araştırma hastanelerinde ve üniversite hastanelerinde var
uzaldlal Ozlem4353 çok ilginç her muayenede eşim giriyor detaylı ultrason için bi kliniğe gittim eşimi de aldılar hatta arkadaşımın küçük çocuğu merak ediyordu onu bile aldılar 😂 Sadece eşim doğuma giremeyecek çok istiyordum maalesef pandemiden dolayı kaldırmışlar bu durumu
Ezgii0 Ben özele gidiyorum. Doktorum ayrıntılı ultrasonu gerek gördüğüm takdirde istiyorum dedi kendim burdan bakıyorum yeterli dedi. Baktı sıkıntı görmedi. Yaptırmayan var mı böyle?
Nurfatma_16 Mells7 Ben devlete gitmiyorum. Dogru düzgün doktor kalmadi burda devlette. Özele gidiyorum. Kalp atışlarına video cekebilirmiyiz diye sorduk kardeşine dinletmek icin. Hastane prosedürü yasaklandı dedi.
Morprenses Ozlem4353 benim hastane aldı özel hastaneler alıyor genelde. Muayenede bile alıyor özelde ama devlette hiçbir şeye almıyorlar
Deletedmom_33 Ozlem4353 Bizim özel muayenede idi. Eşim, görümcem, görümcemin arkadaşı hep birlikte girdik ☺️ Normal muayenelerimde de özel hastane de takipliyim önce ben giriyorum muayene için masaya geçince eşimi içeri alıyor asistan
Merveh Tugcemm61 bende baya arastırmıstım burda yorumlarda memnun kalmayanlarda olmustu ama risk aldım😄 kısmet canım sağlıklı oldugunu öğrenmek en önemlisi zaten🥰