Hilal2266 Lina-11 bu sorunun cevabını bende merak ediyorum ama kime sorduysam farklı gün söylediler cuma ultrasonla öğreneceğim inşallah
nuzunismail Lina-11 Beni bir hafta geriye attı, normal adet tarihime göre bebek 35 haftalık ama doktora göre 34 haftalık. İlk kontrolde bebeğin gelişim durumundan anlamıştı ve 1 hafta ileriye yazmıştı adet tarihini ve hala öyle devam ediyoruz.
Ceren_86 Lina-11 Bendede geç döllenme var..Kesem 3hafta geriden 4+3 haftasıyla uyumlu,beta degerım 5+3 haftasıyla,normal adet dongume gore ise 6+3 olmam lazım🙄 Cuma cagırdı benıde..Ama kesem büyümezse olumsuz konuşcaz dedı.Çok merak edıyorum ne olcak
Lina-11 Ceren_86 benimde şuan adet tarihine göre 6+4 geçen hafta keseyi gördük bu hafta bebeği gördük şu tek taş şeklini yolk kesesini yani ama kalp atışı duyamadık bence ben de geç döllenme oldu ben şuan kendimin 5 haftalık olduğunu düşünüyorum
Ceren_86 Lina-11 adet döngusune göre 1hafta geriden gelen hamileliklerde sıkıntı olmuyorda benım durumum gıbı durumlar sıkıntı sanırım..Çnkü doktor sıkıntı dedı bana.Bakalım yarın ne diycek
Serpilikra Ben 3 aydır adet olmuyordum ama kan testine göre 4 haftalik hamileydim düşünün nasıl bir geç döllenme 🤣 ama bende pko var adet düzensizliğim çok fazlaydı