donmezzderya Seydasavrak bende hep hamile olmadan benim erkek olcak ilk diyordum hissediyordum sonra hamile oldum rüyamda hep renkli gözlü erkek bebek görüyordum hiç kız görmedim 😅
35SD28 donmezzderya tam 32. Haftaya gireceğiz 😇🤲 bizimde kontrolümüz var. Devlet takipliyim randevu iptal olunca özele randevu aldık. Uzun zaman sonra ilk defa göreceğiz kızımızı 💃🥳🌺🧚
donmezzderya 35SD28 bende 1 ay oldu çok uzun bir süre ya dayanmıyorummmm zamanlar geçmedi bir türlüü . Çok heyecanlı değilmi ya saman geçsin hemen görelim bebişlerimizi 😅
35SD28 donmezzderya siz yine 1 ay önce görmüşsünüz ben en son 22.haftada gördüm. Devlette göstermiyorlar. Kenardan köşeden ne kadar görürsen o. O yüzden extra bir heyecan oluyor tabii ki🥰 babası da en son o zaman görmüştü
Naazli donmezzderya yook asla tutmuyor. Her kontrol öncesi aynı heyecan sanırım kucağımıza alana kadar devam edicek 🥲🥲
donmezzderya Naazli evet evet aynen öyle bende şuan uyuyamıyorum ne giyeceğimi planlıyorum filan sabah kaçta kalkayım düşünüyorum sürekli heyecandan 😂😂😂
kuzeyinannesi_ donmezzderya 2 saatcik kaldı miniğimi görmeye çok heyecanlıyım inşallah cinsiyetini öğrenebilirim ☺️
donmezzderya Seydasavrak bir dahakinde net olur ama kızdır çıkıntı yoksa banada erkek demişti doktor öyle kaldı hayırlısı olsun sağsalim gelsin inşallah 🙏😅