Deletedmom4548454 sana biraz kendi hikayemde bahsetmek istiyorum uzun olursa kusura bakma bende kesinlikle nasip olduğuna inanıyorum şöyle ki; biz neredeyse bir buçuk yıldir evliyiz ilk yıl içerisinde o kadar çok denedim o kadar çok istedim ama olmadı bu arada okuyordum da o sırada ve çevremden de sürekli iyi gelmeyecek şeyler duyuyordum bir doktora gittim birşeyim olmadığını söyledi benim sadece adet düzenimde biraz sıkıntı vardi onda birkaç ay ilaç kullandım hatta çatlatma iğnesi oldum bir kez olmadı sonra bıraktım biraz kafa dinlemek istedim o şekilde de olmadı Allah bir doktor çıkardı karşıma ilk dediğim şey ben bu doktora gideceğim mutlaka dedim ve çok inandım giderken tabi o zaman okulumda bitmişti gittik ikimizde de hiçbir sıkıntı yok hamile kalabilirsin dedi ve çok inandım o üç aylık tedavi içerisinde bir kez kimyasal ve sonuncu ayda da gerçek gebeliğim oldu çok şükür 9+2 olduk biraz da Yemene icmene dikkat et seni strese sokacak şeylerden uzak dur ve en önemlisi dua+ inanmak Allah’ım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🤲 😊