Deletedmom4548454 herşey tabi ki de nasip işidir herşey Allahtandır. Fakat bu konuyu aklınızdan çıkarmalısınız stres gerçekten etkiliyor. Biz bebek yapmaya karar verdik adetim daha yeni bitmişti ilişki yaşadığımızda, olmadı tam günümde adet oldum. Bir sonra ki ay olması için herşeyi denedik yok işte belimin altına yastık koydum yerimden hemen kalkmadım hemen tuvaletimi yapıp duş almadım hatta eşim de bende uygun pozisyon hangisidir diye araştırmaya bile başlamıştık yani sonra o ay adetim 15 gün gecikti 15 kere test yapmışımdır herhalde her defasında negatif gördüm en sonunda gidip kan verdim dedim bu testler bozuk yoksa neden adet olmayayım çünkü normalde adetim hep gününde gelir. Kan sonucumda negatif çıktı doktora gittim adet söktürücü hap verdi adet oldum o ay. Bir sonra ki ay artık dedim ki olursa olur olmazsa olmaz herşey allahtan sonuçta. Hiç kafama takmadım belime yastık falan koymadım kalktım hemen düşümü da aldım tuvaletimi de yaptım hiç düşünmedim bebek. Adetim gene gecikti 15 gün falan asla test yapmadım hatta ramazandı ve hergun oruç tuttum. Eşim diyordu bence bi test yap yapmam diyordum sonra üzülüyorum. Artık en sonunda test yaptım ve pozitif 6 haftalık hamileymişim. Demem o ki hiç stres yapmayın ilişkiye bebek için girmeyin ve elaleme kulakalrinizi tıkayın. Allahım en hayırlı zamanda nasip eder inşallah.