Neslinurr gamzebngaa_dmr instagramdan ekle beni istersen grup kurariz haberleseriz adim neslinurtzl orda
Neslinurr Seda_korkmaz06 2 aydir ovulasyon testi yapmadan tutmadi bu ayda yaptim beraber olamadik bakalim tutucakmj
gamzebngaa_dmr Seda_korkmaz06 yumurtlamadan önce dediğin nasıl oluyor canım ovülasyon testinde mi gördün yumurtlamayi ?
Fatma191 Novaa valla canım ayni senin gibi gun aşırı denedik ne olduysa iste yumurtlama günü olmadı 🤣ama rabbime şükürler olsun ki nasip etti insallah isteyen herkese bu mükemmel duyguyu tattirsin allahim
Seda_korkmaz06 gamzebngaa_dmr Canım mesela biz ayın 23 ünde ilişkiye girdik benim yumurtlama günüm 24 du ovulasyon testinde görünüyordu ona rağmen hamile kalmışım yani demek şu ki sperm kadın vücudunda 24-48 saat aradı canlı kalabiliyor
gamzebngaa_dmr Seda_korkmaz06 Hadi inşallah darısı benim başıma ya 🙏 bende testte iki gün üst üste yumurtlama gördüm yumurtlamayi gördüğüm günü değerlendirdim ertesi gün silikti ama bir daha ilişki olmadı yani ilişkiden hemen sonra çatlamış inşallah tutmuştur ❤️