Neslinurr Pazar gunu gece birliktelik oldu pazartesi sabah ovuslasyon testik pozitif ti sonra bida iliski olmadi gebe kalirmiyim bana yardimci olurmusunuz 😓😓
Novaa Neslinurr Benim düşükle sonuçlanan ilk gebeliğim ovülasyona 3 gün kala tek ilişkiden olmuştu. Bir gün kala olma ihmali benimkine göre çok fazla. Sperm 72 saate kadar canlı kalabiliyor zaten
Mrv1007 Neslinurr sperm kadın vücudunda 48-72 saat canlı kalabiliyor, yani ilişkiden sonraki iki üç gün yumurtlama olursa gebelik ihtimali var
Gulcingezer Neslinurr benimde aynisi oldu bende merak ediyorm ovulasyondan 2 3 gun once birliktelik oldu bi daha olmadi o hafta bende tutar mi tutmaz mi merakla bekliyorum
Hilalbasak Neslinurr Neslinurr canim ben yumurtalama gunum degilken hamile kalmisim.Ramazanda adetim bitmisti akşamina gusul aldim .Yani o gun daha yeni adetim bitmisti.O gece hamile kalmisim .😀😆cunku ramazanda sadece bir kere eşimle birlikte olduk bir dahada olmadik korona oldum diye .Sonraki ay bir baktik hamileyim😀😆
Neslinurr Novaa benimde bu konuda hic bilgim yok pazartesi ovulasyon testim pozitif ti pzar gece birliktelik oldu sonra hasta filan olduk bida birliktelik olmadi bugunde catlama olmus hamile kalirmiyim hic bilmiyorum
Gulcingezer Neslinurr takvime gore 18 gorunuyo bende 17’sinde birliktelik yasadim ama testle takip etmedim bu ay
Neslinurr Gulcingezer takvim dogru gostermiyo csnim ya Takvime gore 25 inde gosteriyoru yunurtlamayi ama 22 sinde yunurtlama oldu
Neslinurr Gulcingezer adetn ne zaman bitti benim 5 ocakta bitti 17 snde sabah testim pozitif ti 16 gece birliktelik oldu
bluees1207 Neslinurr olabiliyor mesela ben regliden 3-4 gün sonra sadece o ay 1 kere birlikte olduk obülasyons 2-3 gün vardı ve ben o ay gebe kaldım
Nese86 Neslinurr Yumurtlamadan 3, 4 once bile ilişkiye girsen hamile kalabilirsin spermler 5 güne kadar yaşayabiliyor.Yumutlama gününde illa olucak diye birsey yok.Haftada iki defa ilişkiye girdiğin taktirde normal hamile olabilirsin.
Fatma191 Neslinurr ben yumurtldan 1 gun once ilisliye girdim yumurtlama gunu olmadı diger gun yine girdik ilişkiye suan 27 haftalık hamileyim cok sukur
Novaa Fatma191 Benim de bu ay böyle oldu. Günaşırı denediğimiz için yumurtlama gününü es geçtik. Darısı benim ve isteyenlerin başına🙏🏻☺️