Deniz_yildizi Merhaba sevgili anneler :) Benim bebişim daha fasulye kadar 7. Haftanın içerisindeyiz. İzmirde oturuyorum ve henüz bir doktorda karar veremedik. Doktor Hüseyin çevik e gittik 2 kez ancak içime sinmedi gibi. Egepol hastanesinde Doktor Gülsün Soypaçacıdan randevu aldık bayramdan sonraya. Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum 👶🏻🌺
bhdrrabia Deniz_yildizi ben gülsün hanıma gittim iyi bi doktor bayağı bilgili genelde devlette kadın doğum hastanesinde çalışmış
Bahar9235 Deniz_yildizi tınaztepe hastahanesinde aylin barbarosa gidiyorum çok bilgili bir kadın çok memnunum egepol için ilk oraya gidicektim ama eğer doğum başladığında kendi doktorun nöbetçi değilse doğume nöbetçi doktor giriyormuş mutlaka sor derim
mucizemizibekliyoruzz Deniz_yildizi vedat uluğ doktorum. Kendi muayenehanesi var çok memnunum doktorumdan
ozgeya Deniz_yildizi Medicalpark Hastanesi Volkan Emirdar’a gidiyorum ve çok memnunum.o kadar ilgili,bilgili ve pozitif bir doktor ki eşim bile bayılıyor doktorumuza.çook içimiz rahat,üstelik sorunlu ve riskli bir hamilelik geçirmeme rağmen.
papiarya Tugbatatli buca kadin doğuma gidiyorum iyi ama çok yoğun doktora zor randevu buluyorum .. suda dogum başlamış orda sonraki kontrol zamanı onu soracağım inşaAllah bana da nasip olur suda dogum 😄
Gonul35 Tugbatatli cigli egitim arastrmada irfan ozer var cok iyi bi doktr herks cok memnun iki yaknmn dogumunu yptrdi memnun kldilr ama randevu bulunmuyr .. buca kadin dogumda can bey var ve suda dogumda baslms orda oda cok iyiymis
Deniz_yildizi Bahar9235 aaa ben bunu bilmiyordum🙄 E o zaman acaba dışardan hastaneyle sözleşmesi olan bir doktor seçmek daha mı mantıklı nöbetçi olsn olmasın doğuma gelmek zorunda yanlş mı düşünüyoeum ki🤔🤔
Esraece Karataş hastanesi osman çelik 'e gidiyorum cok icime sinen bi doktor oldu suan 33.haftamdayim her konuda yardimci oluyor sıkılmadan her soruna cevap veriyor ilgili babacan bi doktor😊
cerenmndv35 Deniz_yildizi bende egepolde cemıl kaymaza gidiyordum dogumumuda onda yptım cok memnun kaldım
Gamze3545 Hafsa13 ama mesai saatleri disinda nobetci doktor giriyomus sen git onla tanis ona isin dogumunu baskasi yaptirsin 30 unda sukran kopala randevum var ilk defa gidicem ayrica eslerin doguma girmeside yasakmis🤔
Ahsennn Deniz_yildizi ben Gülsüne gittim canm dört beş kez iyi birisi ama şimdi yavaş üzerine başka birime geçtim
Bahar9235 Deniz_yildizi bencede sonuçta bütün sene ona gidiyoruz güveniyoruz sonra giremem nöbetim yok oluyor sanırım doktorla anlaşılıyormuş yada ekstra ücret talep ediyormuş doktor doğuma gelmek için
cerenmndv35 Deniz_yildizi bende sormustum bu nöbetci doktor şeyini.benım ilk dogumumumdu bide zaten dogum ole hemen olck bişi degıl demıstı ben normal dusunuyordum.akşam nöbetci olan doktor ılgılenıyo sabah gelınce kendı doktorun devralıyo ondan diye demişti bana doktorum.
Kenanizm18 Deniz_yildizi egepolun bütün doktorları iyi o yuZden ben nöbetci bi doktorun girmesinde sorun görmüyorum sizede tavsiye ederim. 2 ay kaldı benim.