Vildanbulutlar 27+6 haftalık hamileyim son bir haftadır geceleri uyuyamıyprum ne yapsan burun tıkanıklığım geçmiyor bir formül bulan var mı?
DogaCanan Vildanbulutlar aynı durumdayız. 26. cı haftamdayım ve son 1 aydın çekiyorum. Doktorum ödeme dayalı burun tıkanıklığı ve burun kanamaları olabilir dedi. hamilelikte olağan şeyler dedi. Geceleri özellikle tıkanıyor. Çare olarak tuzlu su ile yıkamak önerdi. İlaç vermedi.
Ilk_anneligim Vildanbulutlar Maalesef 1 aydır burun tıkanıklığı ile mücadele ediyorum. Başka bir şey olmasin da önemli değil. Yattığın odaya soğanı kes içine karanfil batır ve baş ucuna koy. Bunun haricinde ben sirkeli su burnuma çekip burnunu temizliyordum. Bir tane çok güzel bir hap vardı geniz akıntısı ve burun tıkanıklığına iyi geliyordu ama bende öksürük yaptı ve bıraktım. Bir de iyot çok iyi diyorlar denemedim ama deneyenler göğsü açma ve tıkanıklıkları giderme de çok iyi olduğunu söylediler. Hamilelikte hormonlardan dolayı çok normalmiş burun tıkanıklığı.
Vildanbulutlar Hiç uyuyamıyorum ya, yani dalıyorum nefessi kalıp uyanıyorum resmen boğazım kuruyor çok mutsuzum 😭
Vildanbulutlar Şöyleki 1 saatlik bir rahatlama isterseniz şunu buldum. 1 bardak suya bir çay kaşığı karbonat ve tuz ilave edip karıltırın ve burnunuzu bu su ile temizleyin, suyu genize kadar çekin evet biraz mide bulandırıyor ama baya iyi geliyor.