merhaba canım daha birkaç gün oldu iyileşeli. Bende Cook kötü öksürük oldu. Kesinlikle kozalak şurubu aldır. Öksürük varsa ben antibiyotik kullandım ama buna ek olarak antibiyotik şimdi bıraktım ve zencefil bal limon karışımı. Ayrı bir tarif olarak da bal karabiber karışımı. Udi hindi yağı içtim. Bunların çok faydasını gördüm. Suyuma limon damlattim suyu sürekli öyle içtim. Keçiboynuzu pekmezi hala yiyorum. Paça çorbası içtim. Bol tavuklu sebzeli çorba ictim. Ateş ve boğaz ağrısı 1-2 gün oldu çok şükür ilerlemedi ama çok çektim gerçekten. Her öksürük te midem bulandı. Mahvoldum ama 10. Güne yaklaştığın da bu dediklerimi yaparsan bir şeyin kalmıyor. Odana soğanı kes içine karanfil batır ve baş ucuna koy en azından odayı temizliyor. Boğaz ağrısı için bu söylediklerim çok faydalı aaa bir de sarımsaklı ve ballı süt. Bu tarif de beni kurtaran tarif oldu. Sarımsaklı sütü de ; bir fincan süt kaynat 5-6 tane sarımsak süt kaynadıktan sonra içine rendele 1-2 dk da öyle süt kaynasın. İçine bir tatlı kaşığı kadar bal koy karıştır hafif ılınsin ve iç boğazların anında dinecek. Doğal yöntemle kurtulayım dersen bunlar senin için yeterli.