busra_akkose selinerenozunal çok teşekkür ederim benim kızım doğum kanalına girmişti sonradan ters dönmüş inşallah olmaz moralinizi yüksek tutun hep sezeryanın olduğu gün biraz sersem gibi oluyorsunuz anesteziden dolayı o kadar :))
busra_akkose Ikicocukluana ayyy benimde öyle oldu herşeyim evde kalmıştı odamı doğru düzgün süsleyemedim bile eşim zor geldi doğuma ☺️ Amin inşallah çok teşekkür ederim ☺️
Ikicocukluana busra_akkose evet ya bizdede öyle olmuştu 🤭🤭 eşyalarınız evdeydi hiçbirşey hayalimde ki gibi olmadı ama çok şükür yinede bu yüzden ikinciye hazırlıklıyım 🤭😅😅
busra_akkose Meltemerve benimde zor yetişti eşim 🥲inşallah bu sefer olmaz normal sezeryanla sağ Salim bebişinizi kucağınıza alırsınız ☺️
busra_akkose mom2609 benimde açıklığım yoktu yumuşama vardı sadece sonrasında zaten alttan muayene olamadan sezeryana alındım çok şükür bir sıkıntım olmadı ☺️
Deletedmom62627 busra_akkose harika Ya Allah size bağışlasın yavrunuz sağlıcakla büyüsün inşallah🥰💕 bende kontrole diye gidip tansiyon yüksekliğinden sezaryene alınmıştım çok zevkli aksiyonlu bi durum biliyorum 😁😁
busra_akkose Deletedmom62627 ahahaha aynen şok oluyor insan birde 1 saat içinde olunca herşey tamamen heyecanlı oldu 😂
Ikicocukluana busra_akkose tabi canım sağlıkla doğduğuna şükrediyor insan artık ikinciye yaparsın sende ben öyle yapıyorum 😅😅