1234 Salı günü genel sezaryen ıcın sancaktepe ozel bolge hast yatısım yapıldı. Anestezi uzmanı spinalin daha iyi oldugunu ama arasında 200 lira fark oldugunu soyledi O an düşünemedim kabul ettim spinal oldum Sonradan cok sacma geldi İkiside ameliyat sonucta hıc boyle duymamıstım Spinal diye 200 lira fark aldılar bizden Varmı boyle hastaneler yoksa benmi hic duymadım
Cemrelif 1234 sizden az bile almışlar. Ben Kartal, pendik bölgesinde bir çok hastaneden fiyat aldım. 500 TL spinal için fark isteniyor. Bu farkta yasalmış. Kullanılan ilaç ve alet farkı için isteniyormuş
EbruCnr 1234 bende yeni doğum yaptım spinal anestezi ile fiyat farkıda yoktu. Sadece epidurel istersem 300TL fiyat farkı vardı
Glcn 1234 spinal sezaryende narkoz bebeğe geçmiyor diğer iki sezaryen türünde de bebeğe geçiyor. Belki fark bundandır
1234 Cemrelif gercekmi iyi bari cnm benım vok tuhafıma gitti varmı boyle hast diye merak ettim demmki dogruymus
1234 ZeynepKara evet iyi bari ben boyle bir fiyat farkından hıc haberim yoktu zaten fiyat onemli degıldı ama ilk defa duydum ablamda spinal olmustu boyle bı fark falan talep etmediler