Minikfasulye1 Kızlarrt tuğba hanıma gidiyorum çatın sınırda dedi ama normal deneriz bir dedi ben normal denemek istemedim çatıma güvenemediği için. Esenler medipolda operatör doktorlarda İsteğe bağlı sezeryan ücreti ne kadar bilen var mı ?
19911302 Minikfasulye1 benim bilgim yok. Hastaneyi arayıp öğrenebilirsin buradan gelen cevaba muhtaç kalmazsın böylece
Minikfasulye1 19911302 aramayı bende aklıma getirebildim ama bu bilgin içinde çok sağol. 8-5 arası bilgi alabilirsiniz dediler fiyatlandırmayla alakalı ve ben ona göre hastane seçecektim. Buradaki cevaplara muhtaç değiliz hiç birimiz ama paylaşabiliriz.
Yesimm_G Minikfasulye1 merhaba bende tuğba hocaya takipliyim yılbaşından önce ben doğum fiyatlarını sormuştum normal doğumdan eminin 2100 dü istek sezeryan içinde 4.200 gibi bir ücret hatırlıyorum zamlar ile birlikte 5 bin küsur olmuştur diye tahmin ediyorum
Minikfasulye1 Yesimm_G yılbaşı sonrası ücretleri normal doğum 2800 , zorunlu sezeryan 3800 canım tuğba hoca için. Ama isteğe bağlı sezeryanı sormayı unutmuşum 😪
Yesimm_G Minikfasulye1 isteğe bağlı sezeryanda yaklaşık 5200 olmuştur o zaman 🙄 hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden 😊
Minikfasulye1 Melek1111 canım peki tuğba hanım normal doğuma zorluyor mu yoksa nasıl? Çatım sınırda ama yinede olmadı normal doğum deneriz demişti. Bende biraz korktum acıkcası
TueAltunta Minikfasulye1 bence tuğba hanımla konuşun ben korkuyorum normal doğurabileceğimi düşünmüyorum siz zorunlu sezeryan yapamaz mısınız diyin. Bende fatma hanıma gidiyorum ama oradaki bütün doktorlar bu konuda çok anlayışlı
Minikfasulye1 TueAltunta yarın gideceğim bir kendisiyle konuşayım evet çok haklısınız umarım kabul eder 🥲 hayırlı doğumlar nasip olsun hepimize inşAllaaaah