Eelliiff1234 Havvauslu bende 5+1 şuan 🥰 6+2 de randevum var daha hiç ultrasonla bakılmadı inanamıyorum hala 😊 kalp sesini duyana kadar da inanamıcam da sanırım 🥰🥰
Deletedmom_7 Melisa0002 bende bugün gideceğim inşallah duyarız 😊 gerçi sizin hafta benden önce siz duyarsınız bence 😊
Nese86 Busra_2525 6+5 te ilk kontrolüme gittim dinletmedi doktor ama hem kalp atisi var dedi hem ben gördüm birsey atiyordu orda.
T-GizemA @kubraaatblog ben 8.haftada duydum ve vajinal ultrason ile duydum gazlı bir gebelik geçiriyorum ne kalp atışı duyuldu ne bebek göründü karnımdan. Endişe etmenize gerek yok doktorunuz en iyi yöntemi bilir ve ona göre dikkat eder :)
Lesyaca Ysgl26 SerraveAnnesii ebru2871 iremcim Nurmetozz iremhalil nurakseki Mirzaaninannesiii Eda_6 Ozge umayben kızlar normal ultrasonda mı duydunuz yoksa vajinal ultrasonda mı duydunuz ? Benim doktorum garanti olsun daha iyi duyalım diye vajinal ultrason yapalım diyor şuan 6+3 Ocak sonu gibi gideceğiz doktora
Ysgl26 Lesyaca sıkıntılı bi durum olmadığı sürece kanama gibi falan vajinal yapmıyor benim doktor. Karından baktı
Ozge Lesyaca ben karından duydum doktorumun cihazı iyiydi. Duymasaydı belki vajinal bakabilirdi bilemiyorum.