Merveebuluttt Adetime 9 gün var fazla ümitlenmek istemiyorım 
Gulcingezer Merveebuluttt silik cizgiyi bende gordum daha cok yeni demekki kan ver mutlaka net ogren ama var hayirli olsun🙏🏻
Merveebuluttt Deletedmom_29 umarım geçen ay kimyasal geçirdim yine öyle olmaması için adetimi beklicem
SerraveAnnesii Test doğruysa var canım hayırlı olsun🙈 💖 yeni olduğu için çizgi baya silik çıkmış adetine bir gün kala yeniden yap o zaman daha net çıkar yada direk bir kaç gün sonra gidip kan ver ☺️ İnşallah vardır canım Allah gönlüne göre versin
SerraveAnnesii Merveebuluttt Erken gebelik testiyle daha net çıkabilir bi de onu deneyin isterseniz ben öyle öğrenmiştim
La_Liberte Merveebuluttt kurumadan çıktı mı hemen? Eğer öyleyse silik de olsa gayet görünüyor ikinci çizgi İnşallah sağlıkla vardır ☺️🙏🏻
B-Y94 Merveebuluttt hayalet çizgi var canım grbelik görünüyor sanki 🥰 Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağ sağlim kucağa almayı nasip etsin Rabbim inşALLAH. Beta hormonu het 2 günde bir artacak 2 gğn ara ile tekrar test yap adetim gecikince de kan vermeye git o çizgi daha da koyulaşıcak görceksin 🥰
Merveebuluttt B-Y94 ay inşallah çok teşekkür ederim şuan o çizgiyi görsemde inanamıyprum kalbini dinleyene kadarsa böyle olurum sanırım çünkü ilk bebeğimde böyle olmuştu 😊
Merveebuluttt B-Y94 bilemiyorum bugünde erken gebelik testi aldım bişey çıkmadı adetim 8 gün var diyeni yoksa hamile değilmiyim anlayamadığım ama aşırı moralim bozuldu diğerlerinde silik görüp bunda görememem üzücü
B-Y94 Merveebuluttt kuzum biraz sabırlı ol zaten silik çıktı daha çok yeni ondn öyle sen bide adetine 1 2 gün kala gör
Meri3220 Merveebuluttt tabiki asla ümit vermek istemem ama bende böyle çok erken öğrendim ama üzülmemek için hemen kan vermedim negatifse falan diye adeti bekledim adet olacağım gün tekrar kaset test yaptım net çift çizgiyi gördüm çok şükür 21+6 olduk bile Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Erken gebelik testi yapın bide isterseniz