Songul-944 Hanimlar 28 yasindayim. Sipiral bana yaramadı hormonlu sipiral taktirmistim ama adetimi kesti cok kilo aldım. Diger sipirali taktirmadim cunku adet kanamam fazla oluyor normalde o dahada arttirir diye duymustum. Sordum doktorda onayladi oyle bir durum olabilirmis. Sorum su esimde istiyor kordonlari baglatmak istiyorum ama yas sorun oluyor mu esin imzasi olduktan sonra yapilabiliyor mu yaptiran var mi ?
Esrabozkurtt Songul-944 bence daha çok gençsiniz tabi sizin kararınız ama geri dönüşü olmayan bi operasyon bu pişman olabilirsiniz ☺️
Cemrreedemirci Geri dönüşü çok zor çoğu zaman imkansız bı olay. Ayni yastayiz çok daha garanti korunma yolları var iğne, cilt altı ve ilk tercihin bu olması ilginç ve cesur bı karar çok iyi ve detaylı düşünmenizi tavsiye ederim.
Songul-944 Cemrreedemirci hamileligim cok zor geciyor ve üst üste cok kayip yasadim 2 tane var cok sukur onlari guzel bir sekilde yetistirmek buyutmek istiyorum fazlası gözumde buyuyor kaldiramam gibi geliyor.
Cemrreedemirci Songul-944 Dusuklerinize uygun korunma yöntemini hekiminizle konuşun belki daha farklı çözümü vardır. Bu en son aklınıza gelsin bence.