Semra120220 Bebiscann afiyet olsun canım benim ❤️😂tek normal şeyler aseren benim galiba hiç öyle ilginç birşey asermedim 😂😂😂🖐️🖐️
Sevgi02020 Ryry patataesi soyup elma gibi yedim çiğ çiğ sarmayı pişmiş değilde sardigim zmn. Pismeden yiyordum😂
Zehraspl mercimegin_annesiii bende kizimda asermistim erige 4 ay aradik bulamadik sonra esimin kuzeni buldu 3 tane tam olgunlasmamis yarı acı erik geldi tam istedigim erik değildi 45₺ verdi esim cok zoruma gitmisti 3 tane seye 45₺ verilirmi dedim ama genede yedim 🤣🤣
mercimegin_annesiii Zehraspl ah kuzum sen iyi vermişin ben 3 tanesine 70 lira verdim eşim her gün bi tane ye dedi tabiki hepsini yedim 😂😂
Babycira Odun ateşinde kızartma, yaprak sarma, çiğ köfte , kavun, pişi , burger king menü hepsi bulunabilecek normalde de sevdiğim şeylerdi
Zehraspl Ryry ilgincmi bilemem ama 2 ay boyunca haftada 3 gun midye yemistim 🤣 simdide esim aliyo ama yiyesim gelmiyo🤣🤣birde ilk baslarda eksi seyler yedim simdide tatli seyler yiyorum🤣🤣
Nurfatma_16 Reyhandemirbasaran korka korka bir kaç tane yedim nefsimi köreltmek icin cunku cok koktu burnuma o derecede