Reyhandemirbasaran Nurfatma_16 midyeyi kac haftalikken yediniz yaa. Hamileysen yasak degil mi. Ben cok istiyorum yemek ama korkuyorum 8+5 im
Smyye1B Ssu01 Bulunduğunuz şehirde metro süper market var mı acaba ben orda bulmuştum. https://www.metro-tr.com/
Ece003 Ryry asfalta dökülen zifti resmen yalamak istedim aşlak aşlak 😂kocam zor tuttu ağzım burnum kalmazdı yoksa 10-15 dk durdum başında kokladım millete bana bakıyordu napıyor bu diye
elifanne7 Ryry Alçı Eşim elektrikçi çalıştığı inşaatlarda alçıda yapılıyor bazen cebine kurumuş küçük parçalar buluyorum atıyorum ağzıma çok canım çekiylt
Mrvkyra Pirinç unlu bebek maması aşermiştim annem yapmıştı 3 4 kaşık alıp ne tatsızmış deyip bırakmıştım 😂😂
yeliz0624 Oznurkk millete bakarsan kendi çocukları hariç bütün çocuklar kusurlu boşver takma duymamazlıktan gel
Mrskocc Egzoz dumanı çok severim şansıma arabamız çift egzozlu bol bol çekiyorum kokusunu ve pazarcıların tenekelerde yaktıgı ateşe kafamı sokup kokluyorum 😂 bu tuhaf şeyler tek bende var sanıyodum yalnız değilmişim sevindim 🥲
Reyhandemirbasaran Sevdanur522 nerde yasiyosunuz. Bursa mudanyada var sahil kenari ful satıyor. Gecen hafta asermistim denk gelmişti oraya teadufen gidince. Bir de onu yapmak cok kolay aslında. Annem yapardi bize kucukken.
Nurfatma_16 Reyhandemirbasaran korka korka bir kaç tane yedim nefsimi köreltmek icin cunku cok koktu burnuma o derecede