ZZeynepP1903 37+4 günlüğüm kızlar bu göğüs ucu kremini şimdiden kullanmaya baslasam yara olma durumunu engeller mi acaba, bi sakıncası olur mu kullanmamın ?
Sdnglhn ZZeynepP1903 34.haftanın sonuna doğru başladım,doktorum o zaman başlamamı söyledi.Başlayabilirsiniz sizde 🌺
Oznurkk ZZeynepP1903 gebe okulunda da önceden başlayın demişlerdi. Bu kremi önermişlerdi. Ama sürerken dikkat et göğüslerini sıkma çok masaj yapma doğumu tetikleyebilir 🥰
Msl_ege ZZeynepP1903 canım lansinohun içeriği de lanolin . ve lanolin masum değilmiş . instagramdan mühendisinoğlu sayfasından inceleyebilirsiniz göğüs ucu kremlerini
Mervexxx ZZeynepP1903 doktorum bana sürmek zorunda değilsin, ama illa sürmek istiyorsan 38 den sonra uyarı vermeden okşamadan sürebilirsin demişti
Sdnglhn ZZeynepP1903 Evet yatarken günde bir,minik mercimek tanesi kadar meme ucu ve kahverengi olan bölgeye dedi 😊
ZZeynepP1903 Oznurkk tamam canım teşekkür ederim. Kahverengi bölümede sürüyoruz dimi sadece ucuna degil 🤗
Oznurkk ZZeynepP1903 o kadarını bilmiyorum ama bence koyu kısımla ucuna sürülüyor. Çünkü göğüs ucu yara olur diye düşünüyorum. Bende acemiyim ama öyle şeyler almadım evrene kötü enerji göndermek istemedim 🤭
Morprenses Msl_ege diğer balm formunu önermiş kasede olan. Ama icerikcianne de tüptekini önermiş kAfam karıştı
ZZeynepP1903 Msl_ege valla ben hıc arastırmadım açıkcası kendı ablalarım hep bunu kullandıgı ıcın eczanede o sekıl soylemıs o yuzden bunu almıstım 🤷🏻♀️
Oznurkk ZZeynepP1903 doğru tabi ki olabilir. Ya bi de de benim göğüs ucum çok küçük benim daha kötü olacak kesin 😭