Mnk16 Bel ağrısı,göğüs ucu kararması, sadece tuzlu yeme istedi,ciltte parlama güzelleşme,karında çok hafif tüylenme,sıfır bulantı,genelde iştahsızlık ve çok yemek seçme,yoğurt süt peynir yiyemiyorum daha (umarım geçer) ve bir gram bile kilo almadım 🙄
Ezgiduru Mnk16 merhana canm. Her hamilelik cok farkli ve çok ozel. Cinsiyetle alakasi oldugunu dusunmuyorum bunlarin :). Ben kizimda asiri bulanti yasadim ama cildim ve saçlarım bide cok guzeldi. Tek leke dahi olmadi. Tatli yedim asiri. Kuzenim erkek bebek bekliyordu yuzu bildiğin koyu kahve lekeydi ve asiri kocamandiii. Mesela. Herkesin bunyesine gore bence
Ezgiduru Mnk16 benim su an ilk hamililegimden cok farkli. Belirtilerim misal bulanti olmadk pek. Eksi daha cok hoşuma gidiyor. Ciltte kusur yok su an. Ama benm icime yine kiz doguyor mesela ogrenince yazacağım buraya farkli mi ayni mi cinsiyet
Ipekkarakus0 Mnk16 16 haftalık hamileyim hamileliğim rahat geçiyor çok şükür 🙏 sürekli tatlı çikolata yemek istiyorum tuzlu şeylerle pek bi aram yok et tavuk balık asla yiyemiyorum. yüzümde sivilcelenme ve lekelerim oluştu biraz erkek bebek bekliyorum ☺️
Dilber33 Ben 6+1 gögsüm çok büyüdü ve çok hassas uçları koyu bel agrısı var mide bulantısı sabahları çok az kahvaltı yapınca geçiyor ama çok yorgun hissediyorum kendimi çok halsizim 🙄
Ezgiduru Mnk16 ay dogurunca zamanla gecti ama o kadar kotuydu ki. Su an korkuyorum bana da olursa diye. Omrumde hic lekem olmadı insallahta olmaz
Ezgiduru Mnk16 ya dr 12 de ikilide bacak arasına bakti bakti ama söylemiyorum ben erken haftada dedi beni 16 da cagirdi. Pzt 14 olcam belki başka dr a giderim. Ogrenmek istiyorum cunku her seyin fiyati günden gune artıyor en azindan kuvvettir emziktir alayim 😁