MihrimahVeAnnesiii @Deletedmom73711 Arama yerinde bulamadığım için böyle yazayım dedim canım bir kaç gün önce güzel haberini aldık tekrar kan tahlili verdin mi nasılsın?
Deletedmom73711 MihrimahVeAnnesiii @Bebiscann aşklarımm 3+6 olduk bile, çok şükür kan veriyorum iki katından fazla artıyor bu akşam bir daha vereceğim nasipse önümüzdeki çarşamba doktor kontrolümüz var.🙏🏻❤️ Dua edin bize teyzoşlarr.❤️
Bebiscann Deletedmom73711 ayy canım çok sevindim, insallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini canım 😍🙏❤️🥰 dikkat et kendine 🙏❤️
MihrimahVeAnnesiii Deletedmom73711 Ayyy maşallah çok şükür sağ salim hayırlısıyla inşallah çok sevindim❤️❤️
Deletedmom73711 Bebiscann Bacımm çok teşekkür ederim, Allah’ın izniyle bu sefer sağlıkla kucağımıza alacağız inşAllah yavrumuzu.🤲🏻❤️😍
Deletedmom73711 MihrimahVeAnnesiii Çok şükür çok.❤️ Sen napıyorsun, nasıl gidiyor? Her şey yolunda mı?🥰
MihrimahVeAnnesiii Deletedmom73711 İyi diyelim Allah’a şükür 30 haftadan beri gelmek isteyen erkenci bir kızım var onu ikna edip biraz daha karnımda durması için mücadele ediyorum 🤗
Deletedmom73711 MihrimahVeAnnesiii Bak sen yaramaz civcivee, beklesin biraz daha üzmesin annesini.❤️ Sağlıkla en hayırlı zamanda kavuşun canım benim.❤️
MihrimahVeAnnesiii Deletedmom73711 Amiiin canım inşallah. Hepimizin bebişleri sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah kucağımıza ❤️