glsmwm_ Kızlar 20+2den selam. Yolu yarıladık. Nasıl geçiyor günleriniz hareketlerini hissetmeye başladınız mı meleklerin? 🧚 İsimler belli mi bizde daha belli değil 😂 Mayıs 22 de nasipse doğumum olacak ikinci gebeliğim sezeryan malum bu da 🧒🏼😬
Puki glsmwm_ idare ediyoruz valla gün günü tutmuyo. İşimi belirledik Alya düşünüyoruz eşim kendisi istedi😊😋 benim doğum şeklim belli değil daha
Nehirimmmmm glsmwm_ benimde 20 haftalık ama doğumum için doktor 3 Haziran dedi sizin sezeryan olduğu için mi bu kadar erken , bnm de oğlum olacsk hayırlısıyla ☺️☺️☺️
Merve-0535 glsmwm_ bende bugün 20 hafta oldum kızımla ❤️🌸 ismini Umay düşünüyoruz çiçeğimin🌸 program da görünen 8 Haziran. Ama 2. Sezeryan olacağı için daha erken olur. Ama tarihi belli değil daha 😂🤭
glsmwm_ Nehirimmmmm evet canım ilk doğumum sezeryan olduğu için bunda da öyle olacak. O yüzden erken 😊 sağlıkla gelsin inşallah benim de oğlan 🧚😊😊
glsmwm_ Merve-0535 aynı haftalar da oluruz büyük ihtimalle 22 yazmışım oraya 24 olacak klavye hatası 😂😂 ikinci sezeryanlar 38.haftada oluyor 😊😊🧚
glsmwm_ Merve-0535 sağlıkla gelsin prenses çok güzel ismi🦋 benimde oğlan birini Vefa düşünüyorum ama ikinci isim bulamadık😂😂
grbt55 glsmwm_ sezeryanın 2.cısı hakkında neler blyrsunz bende ıkıncı sezeryanı olucam 22 hafta 3 gunluguz şuan
Blackcloud glsmwm_ 22+5 den selamlar🙋🏻♀️👋🏻 İsim henüz bizde bulamadık nasipse ikinci kızımız gelecek ve benimde ikinci sezaryenim olacak.🥰 Doğumda Mayıs 18 gözüküyor ama sezaryen olacağı için doktor erken alır muhtemelen.
glsmwm_ Blackcloud evet 38.haftada oluyor genelde benimde 24ü gözüküyor şimdilik 🧚 sağlıkla gelsin prenses inşallah 🤲🏼 benimde erkek isim bulamıyorum ilk oğlum da hemen belliydi 😬😂
Blackcloud glsmwm_ Aa ikinci bebendemi erkek? Benimde ilki kız ikincide kız.🤗 Sağlıkla gelsinler inşAllah.🤲🏻
grbt55 glsmwm_ ilki benım 8 aylık bıle degıldı dogum yaptım anı bır kanama ve sancım oldu. Bunda umarım zamanında olur bu defa da yapa yanlız kalmak istemyrm kapıda gözum kalsn hele hiç istemyrm ya bakacaz
glsmwm_ grbt55 bazen böyle şeyler olabiliyor evet ama normal giderse 38.haftada oluyor sezeryan canım. Bol bol dinlenmek de fayda var dikkat et kendine 🦋 sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼