Nurcanyks fatmanurr41 ben 16haftaligim dün ultrasona girdim doktor tahmin etti ama 100% değil 1ay sonra tam belli olur dedi yani 5aylikken tam olarak öğrenirsiniz 😊
ilaydaelcinn_1 Nurcanyks ya nasıl 11.haftada öğrenenler var anlamıyorum🤷 ben 13+3 üm, yarın randevum var öğrenemem dimi 🤦
Nurcanyks ilaydaelcinn_1 ya evt bendede tahmin etti erkek dedi ama 1ay sonrada gidecem tam olarak öğrenecem
EmineRdvan14 ilaydaelcinn_1 2kizanasi benim 11 hafta olmak üzere bugün doktora tahmini sordum tahmin söylemem ben dedi 😂 16. Haftada kesin olanı soylerim dedi doktor inatçı çıktı 😂
Yanne ilaydaelcinn_1 canım 11. Haftada tahminle öğrendim bugün 13+3 gittim kesinleşti cinsiyet öğrenirsin belki özelde ise eğer
2kizanasi Kızımda 16da öğrenmiştik kızlar genelde geç belli oluyor erkeği daha erken söyleyen doktorlar oluyor 🌝 9 haftalık erkek demişti arkadaşıma doktoru mesela
Zeynep3595 Bende iki gün önce ogrendim cinsiyetini ve 13+3 tüm ögrenirsiniz 💜 oğlumuda 12. haftada oğrenmistim. Bebek gösterdiği sürece belli oluyo cinsiyeti ama doktora baglı yani biraz 😌
fatmanurr41 Bende 9 haftalığım 12. Haftada randevum var 12. Haftada da öğrenenler de varmış yeni duydum bunu da şaşırdım inşallah bende öğrenirim ve dediğiniz gibi erken belli olursa erkek geç olursa kız diyolar bakaım hepimiz için hayırlısı olur inşallah🙏🏻♥️
fatmanurr41 Ezgiduru 9 haftalığım canım 12. Haftada gidicem o zaman belli olur mu diye merak ediyorum sen
Zeynep3595 Ezgiduru evet ögrendim kız olcakmış 💜🙏🏻 16 hafta da diyolar ama artık neredeyse tüm doktorlar gösterdiği sürece 12 ve 13. Haftalarda söylüyolar oğlumuda 12. Haftamda ögrendim Bu gebeliğimdede 13+3 de net gördü kız dedi yani doktor söylemek istediği sürece söylüyo bazıları yanılma olmasın diye 16. Haftayı bekliyo suan bebeginin cinsiyeti belli kuzum inşallah doktorun söyler 🥰