minnosbirkiz Zuleyhakazan ovulasyon testi o, eğer döngü ortasında yaptıysa yumurtlamadır 🤗 eğer regline yakın bu şekilde çıktıysa gebeliğide gösteriyor hormon artışı yüzünden, ilk gebeliğimi reglime 3-4 gün kala ovulasyonla öğrenmiştim belki onunda öyledir yazarsa öğreniriz inşallah hamiledir 😇
Zuleyhakazan minnosbirkiz aaaa ne degisikmiş ama iyi bir şey aklımda bulunsun😂ilk defa duydum vallaha garantili çözüm olur
minnosbirkiz Zuleyhakazan evet ya gecenin bi yarısı evin içinde merakımdan yana döne etrafta gebelik testi aramıştım kalmamıştı, baktım ovulasyon testlerimden var, googledede gebelikte Lh hormonu yükselir diye okumuştum, yaptım ve bingooo 😂
minnosbirkiz Midikka testinizi bugün yaptığınızda böyle çıktıysa çatlamayıda takip edin ve hepsini değerlendirin, güzel sonuçlar alırsınız inşallah 🤲🏻🥰
Midikka Lesyaca peki o dönemde bilmediğniz dönemde ilişkiden sonra kasık ağrısı gerilme gibi oluyor muydu bende normal zamandan farklı olarak gerilme gibi oluyor
Lesyaca Midikka evet canım adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyordu hatta adet olacağım sanmıştım çocuk istediğim içinde çok korkmuştum hasta olacağım vs diye. Bide ay başından beri ilişkin olduğunu söylüyorsun sık sık iliskin olmasından dolayıda o ağrın olabilir 🤔
Gulcingezer Midikka ben yumurtlamayim diye bagiriyor mutlaka degerlendir yarin yada ovur gun catlar o gunleri de atlama baya guzel cikmis