miraninannesii Merhaba kızlar 9+6 haftalık gebeyim bugün kahve rengi leke geldi sonra peceteyle silince yoğun bı sekilde geldi şuan çok az geliyor doktora gittim iğne ve fitil verdi benim gibi olan varmı aranızda bana bilgi verirmisiniz
Aysegulsrky miraninannesii bende öleyim 9+6 progestan kullanıyorum ve üç kere ignf oldum. Düsuk riski var dedi Dr. Dikkat edin mümkün olduğunca ystin dinlenin geçmiş olsun
Zeynepyus miraninannesii canım bendede bugün veldi hemde kan gibi ama korkma doktora gittim normal dedi böyle şeyler olabilir dedi ama çok gelmediyse bir iki damla birşey etmez ilaç verdi yine her ihtimale karşı
EmineRdvan14 miraninannesii 6 haftamda yaşadım şimdi 11 haftaligim tekrar geldi bu sefer pembeye yakındı direk kendi doktoruma gittim plansentem biraz asagidaymis progestan ve iğneye başladım korkma ilaçlarını kullan dinlen geçer insalah mumkun olduğunca ağır iş yapma yat dinlen bol bol
Eliffezell Merhaba 10. haftamda yaşadım tek seferlik iğne yaptı doktorum daha sonra 2 hafta dinlendim geçti çok şükür. Şu an 7 aylık hamileyim
miraninannesii Eliffezell banada iğne verdi birini bugün birini cumartesi vurulucagim inşallah bendede bir sıkıntı olmaz😔
miraninannesii Aysegulsrky bebeğe baktı gayet sağlıklı kalbide düzgün atiyodu minigimin ama dedi kesenin etrafında nokta kadar leke gördü benim zor oldu pko hastasiyim 4 sene üstüne oldu ve çok korkuyorum doktor korkulcak bsy yok dedi ama yinede çok korkuyorum 😔
miraninannesii Zeynepyus benim canım bildiğin peceteyle sildim akıntılı koyu kahve rengi gibi bir akıntıydi şuan hala peceteye silince çok az geliyor😔
Aysegulsrky miraninannesii inşallah birşey olmaz korkmayın yatıp dinlenin .üç ayı tamamlamaya az kldi Allah’ın izniyle
Eliffezell miraninannesii benimde az az 4 gün geldi sonra çok şükür hiç gelmedi. Allah’ın izniyle bir şey olmaz
Zeynepyus miraninannesii benim de aynı sümük şeklindeydi eğer öyleyse git doktora her ihtimale karşı ilaç veriyo canım benimde 8 haftam kanamam oldu
Bsrdncrn Benim biraz kanamalı oldu sonra fitil kullanınca kahverengiye döndü yavaş yavaş geçiyor gibi. İçinizi ferah tutun
miraninannesii EmineRdvan14 Rabbim sağ sağlım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah su zaman çabuk geçse bı kazasız belasız sanada çok gecms olsun cnm ben bugün direk gittin vebek saglikliydi kalp atışı falan gayet iyidi ama kesenin yanında çok az bir kanama görüldü
miraninannesii Karelinannesi evet canım hemen hemen öyleydi ya adetin ilk günü ve son günü gelen bı akinti olur ya aynı oyleydi
Karelinannesi miraninannesii o zaman aynı değiliz canım bendeki sütlü kahve renginde oluyor böyle 2-3 damla.. ama bende doktora göründüm 5-6 haftalıkken yerleşme oluyor dedi iğne ilaç vermedi sorun yok dedi. Şimdi 8+1 bugün yine oldu bi kere mesaj attık doktora. Açık pembe değilse ve devamı gelmiyorsa endişelenme dedi. Allah hepimizin benişini korusun 🙏🏻
miraninannesii gamzecee banada iki iğne verdi bı fitil vardı fitilde iki kullanımlık bakalım Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah
EmineRdvan14 miraninannesii amin inşallah canım hepimiz sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza hiç bir annenin canı yansın bir gram istemem o sıkıntı o stres çok kötü bsey bugün bebegimin kalp atimini duyana kadar ömrümden ömür geçti resmen su dönem bizim için önemli en iyisi dinlenmek dikkat etmek rabbim hepimizin yardımcısı olsun
gamzecee miraninannesii 🙏 inşallah kahve kanama önceki kanama alanı atılımı oluyor genelde bazen pıhtıda gelebiliryor