Bfduam Hanımlar, bilinen klasik belirtilerden ziyade en farklı belirtiler yaşayanlar toplanır mısınız Topiğe? Adetinize kaç gün kala idi bu belirtileriniz?
dezgi Bfduam reglime 9 gün kala duştan çıkmış giyinecektim ki aynada hamilelik çizgisi diye gobek altından kasığa kadar uzanam o çizgiyi gördüm ve suphelendim 😂 bu kadar erken çıkması şok etkisi yarattı gören herkeste 😂
Gizem260 Zehragniken bende de ardı arkası kesilmeyen uçuklar bi tanesi tam geçiyo derken başkası çıkıyo bu kaçıncı bilmiyorum artık ama tabi ben mide bulantısından bişey yiyemiyorum ona bağlıyorum
ebrusngl Yüzümü sivilce bastı dudağımda uçuk çıktı ve garip bir şekilde hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana gün içinde çok fazla hapşırıyorum anlamadım 🤷♀️
Bfduam ebrusngl uçuk açık ara önde yazan arkadaşlar var evet. Hapşırmayıda nadiren okumuştum buralardan:)
temmuzannesi01 ebrusngl aynen valla 4 ayıma girdim öğrendiğimden beri sürekli hapşırık grip vs biside yok öyle sadece hapşırık
Bfduam Gizem260 uçuk bağışıklık düşünce çıkar ya ondan olabilir belki, benim ara ara çıkar. Dudak kuruluğu da olur bazen.
Bfduam ozlem-t bu yine biraz rastlanıyor, arkadaşım doğuma kadar tükürmüştü hala aklıma geldikçe bu nasıl belirdiydi Allah’ım diyorum:)
EmineRdvan14 Bfduam benim ablamın da 2. Hamileliğinde öyleydi tukmugumu yutamiyorum midem bulanıyor diyodur 9 ay peceteyle gezdi
abcdninannesi Bfduam ya bende de ara ara tükürme isteği oluyor 11. Hafta bitecek ama bulantı da geçmedi tam olarak ve cidden tükürüğü yuttukça midem bulanıyor ara ara bende tükürüyorum 🥺
Bfduam ozlem-t benimde haberim hatta şüphem bile yoktu, misafirlikteydik bi kadın sakız çiğniyordu onu ağzından alıp çiğnemek istemiştim zor tuttum irademi, Şu an düşünüyorum da ne iğrençmiş ya:)
ozlem-t Bfduam Hiç başıma böyle şeyler gelmedi, gerçekten ilginçmiş. Allah tüm hamişlere kolaylık versin 😁
GriMavi Bfduam hapşırma ben ☺️ Arka arkaya 15 -20 kere hapşırıyordum alerjim filan olmaya başladı sanmıstım Hamileymişim Ve hala günde 5-6 kere hapşırıyorum
Bfduam Mouradi sağ olasın topiktaş:) Özele inemiyorum sayfa aşağı gitmiyor, dün yazdysanda okuyamadım, sen ordan ses ver görebileyim:)
Bfduam EmineRdvan14 çok enteresan di mi, arkadaşımda sokağa çıkamıyordu sürekli tükürdüğünden hatta “lama mısın kız sen” diyordum:)
EmineRdvan14 Bfduam Aynen öyle valla ama her hamilelik fark işte ilk hamileliği sorunsuzdu 2. De böyle problem yaşadı çok zor grrcekten bu hamilelik süreci