Powergirls ILAYDAG yenisini alacağız başka şansımız yok hamile pantolonları da masallah çok pahalı 130 dan aşağı yok 😄
ILAYDAG Powergirls maalesef birdeee herşeyi kolay kolay beğenmiyorsanız yanıyorsunuz ben beğenmekte zorluk çekiyorum ne yaparım bilemem 😄😄 evden çıkmam herhalde
Powergirls ILAYDAG yaza kadar idare etsem ben rahatım yazlık kıyafetlerim bol hep kisin pantolon giydigimden olmuyor üzerime kaban giyip kapatıyorum açılan yerleri 😄
lunam ILAYDAG kişiden kişiye göre değişiyor, keşke fikir verebilsek. Ben o vakitlere kadar hiç kilo almadım, üstüne bi de kilo verdim. Karnım da hiç çıkmamıştı. Ama göbüşü erken çıkanlar da var, belli olmuyor bu işler 😊
Aysenbircan kckelf123 işte onlardan biri de benim… iç karnım sarmış bir de ikizlerim olacak nasipse…. 6-7 aylık gibi. İlk 3 ay bişey yoktu 4 te çıktı 5. Aydayız doğuracak gibi
eslemsi ILAYDAG bana gore alacaksan 9 ay gobegine uygun alman gerekir ben tam bir davul oluyorum cunku. Ben 4 aylikkende milletin 8 9 ayligi kadar oluyorum
Nazliii-34 kckelf123 13haftalığım ve benim de gözle görülür göbeğim var sanırsam 50kiloyla hamile kaldım şun 54üm normal dedi doktor 😂😂
Smgesmge Valla ben de 3 aylığım baya 6 aylık kadar göbeğim var. Henüz kilo da almadım üstelik. 59 kiloyla başladım 57 kiloyum şu an.çok korkuyorum karnım çok çıkacak galiba..
Trusttheunknowm ILAYDAG o hiç belli olmaz valla. İlk hamileliğimde 6aylık olana kdar neredeyse bir şey görünmüyordu 6kiloyla hamileliği kapatmıştım. Şuan 3.aydayım ve göbeğim çıkmaya başladı🙀
Ftynur ILAYDAG 13 haftalığım canım 50 kilo ile hamile kaldım karnım dümdüz dü şimdi ise hafif bi çıkıntı var aynı kıyafetlerimi giyiyorum dar sıkma VS olmuyor
ILAYDAG Ftynur bende giyebiliyorum ama biraz belki daraldığımı düşünüyorum benimde senin dediğin gibi acaba 4 aylıkken neler olur 😂❤️❤️