ILAYDAG Annelerrr merhaba 🙈 bu soruyu merak ediyorum çünkü 4 aylıkken bir aktivitem var bunun için elbise alsammı almasam mı karar veremedim. Çünkü karnım çok mu büyük olur normal derecede mi diye tereddüt ettim. Sizin 4 aylıkken karnınız ne kadar belirgindi?❤️
kckelf123 ILAYDAG bende 15 haftalığım 1 kilo almışım göbek gibi var sadece. Ama bazıları 4 aylıkken 6 7 aylık gibi.😁 kişiden kişiye değişiyor 😊
Seyda5454 ILAYDAG hiç belli olmazz eğer üste oturan bir elbiseyse riske atıp alma derim 4 aylıkken çoğu kıyafetim sıkıyordu göbeğimi
ILAYDAG Temmuzannesii28 kaç kilosun peki 🙈 ben 55 kiloyum belki benimde göbeğim sizinki gibi az olur 😀
Aysenbircan kckelf123 işte onlardan biri de benim… iç karnım sarmış bir de ikizlerim olacak nasipse…. 6-7 aylık gibi. İlk 3 ay bişey yoktu 4 te çıktı 5. Aydayız doğuracak gibi
Nazliii-34 kckelf123 13haftalığım ve benim de gözle görülür göbeğim var sanırsam 50kiloyla hamile kaldım şun 54üm normal dedi doktor 😂😂
Eminedmr kckelf123 kesinlikle ben öncesinde göbeğim vardı şimdi 5 ayligiz ama baya göbeğim var dışardan bakan ikiz saniyo
ILAYDAG Temmuzannesii28 benim boydan çıkarsak belki sizin gibi az göbeğim olabilir ahahahahahah boyunuz çok güzelmiş ❤️
ILAYDAG NeseA aaaa evet doğru maşallah bu arada 🧿 söylediğiniz gibi birini tanıyorum ama eminim yakışıyordur ❤️❤️
Seherdmrkl ILAYDAG canım 17. Haftadayim ama görsen hamile demezsin 50 kiloyum daha kilo da almadık böyle göbek gibi bir karnım var. Ha pantolonlarım oluyor mu hayır sıkıyor hatta bazısı hiç olmuyor artık ama öyle hamile karnı diyecek kadar çıkmadı daha. O yüzden iki üç hafta daha bekle derim
Ckayhan ILAYDAG valla o kadar değişkenki :) ben 1.70 boy 60 kilo ile hamile kaldım şuan 22. Hafta 69 kiloyum ve hepsi göbekte baya 7 aylık gibi 😂 7 ay olan bi arkadaşımın göbeği benden daha az. Normalde hep ince uzunumdur ama hamilelikte genişledim. Hiç belli olmuyo yani 🤣
ozlem-t İlk gebeliğim 176 boy 56 kiloyum. Göbeğim hafif çıktı ama sanki çok yemişim de çıkmış gibi. Vücudu saran, tayt gibi giysilerde belli oluyor. Normalde dışarıdan bakan anlamıyor 😊
Elifelbb ILAYDAG suan 17 haftalığım karnım hiç büyümüyor bende bu konuyu çok merak edıyorum ne zaman buyuycek bu bebek