mucizegebelik6 Kızlar yaaa tokluk 180 çıktı doktor 100 mg tekrar yükleme yapıp endokrine göndericem seni dedi. Endişe ettim benim durumda olan var mi. İki kez yükleme yapıp düzgün sonuç alan veya insuline diyete mk başlanıyor bi aydınlatın beniiii
Nazlimom mucizegebelik6 benddde aynısı oldu yüksek cıktı diyet yaptim 10 günlük ama öğlen ve akşamları yüksek çıkınca doktor bebeği daha fazla riske atmayalım dedi insülin başlatti insülin vuruyorum öğlen ve akşam
Deryakz mucizegebelik6 bi hece öncesinde tatlı bişeyler yediysen ondan yüksek çıkmış olabilir benim de öyle oldu 50 mg yüklettim yüksek çıktı ertesi gün 75 lik yüklettim normal çıktı doktorum bi gece ööncesi şekerli yediysen ondan olmuş olabilir dedi bende şekeerli yemiştim zaten 😊
mucizegebelik6 Nazlimom ay gerçekten miii 26 haftadayım sizinde bebeğiniz önden gidiyor mu. Diyet verirse yaparım endokrine yonlendiricek insulinden korkmuyorum da yeterki bebeğim iyi olsun
Nazlimom mucizegebelik6 28 deyim bebekte sıkıntı yok kilosu boyu haftasıyla uyumlu sadece benim şeker ölçümüm yüksek ama her hastanenin şeker ölçme sınırı değişiyomuş mesela benim doktor 140 sınır dio kuzenimdede şeker cıktı onada doktor 185 sınır demiş
mucizegebelik6 Nazlimom blmiyorum ki yaa bana bebek önden gidiyor suyun hafif fazla vs diyordu bende boyle olunca demek ki şeker var ondan bebekte oyle dedim.
Nazlimom mucizegebelik6 evet bazılarında öyle olabiliyor bende ünsiline başlamak istemiyordum ama doktor riske atmaayalim diyince yapcak bişey yok sağlıklı olsunlarda🙏🏼💙
mucizegebelik6 Nazlimom hayırlısı olsun canım tek temennimiz saglikli sihhatlice kucağımıza almak zaten