Evet kızlarr sonunda bende buraya doğurdum yazabiliyorum😂😍 14 ocak sabahı planlı bi sekilde sezeryan oldum gittik güzelce damar yolum açıldı kıyafetlerim giydirildi sonrasında damar yolu açıldı ve gelip aldılar beni işte o ana kadar müthis bi heycan vardı ama gelip aldıkları an ağlamaya basladım neden bilmiyorum hem korku hem mutluluk kaygı hepsi bir aradaydı ameliyathaneye indik o anda ortam aşırı klabalık soka girdim böyle bakıyorum biri bi kolunuzu cekiyo bisi takıyo biri bi kolunuzu sizde bötle bakıyosunuz ama benim ekibimde hepsi cok tatlıydı ve banaa aşırı sıcak davrandılar sonra doktorum geldi sakin ol cok güzel olcak dedi anestwzi uzmanı geldi o da cok tatlıydı sakin ol dedi maskemi cıkarttı ağzıma oksijen maskesi gibi bi maske tuttu cek cek dedi cektim içimw derin nefesle sonrası sıcaklık oldu ve uyudum😂 Bekleme odasında uyandıgım zaman cok garipti ilk bi böyle baktım sonrq aa evet doğurdum ben dedim bebeği sordum hemen kızlar sunu söylim ki evet ağrınız oluyor uyandıgınızda ama gerçekten bu forumda ölüm gibi zulum gibi yazanlarq inanmayın yani 7 kat bi kesi var tabiki ağrıyo ben ağrım var biraz dedim siddetli bi adet sancısı gbiydi hemsire de dediki sana suqn ağrı kesici yaptım dedi sonra cıktım ameliyathaneden annemle esim kapıdaydı cok tatlı bebeğin sakin ol falan dediler odaya gelince direk getirdiler minnoskomu o an cidden bambaska tarifi yok ağladım zırıl zırıl🥰 Sonrasında hayatlmız onla işte 2 gece kaldım hastanede sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz herşeyi net yanıtlarım 😍