Zeynebistann Merhabalar…Hamile olmama rağmen,göğsümden sıvı geliyor. Bu sorunu yaşamış olan var mı ? Gebeliği ve adeti önlediğini söyledi doktorum. Yaşayanlar, nasıl bir süreç geçirdi ?
Zeyneb12 Zeynebistann yanılmıyorsam prolaktin hormonu yüksekliğinde yaşanıyor bu durum. Eğer ki bu hormon yüksekse evet gebeliği engelleyebiliyor ama dert etmeyin doktor bir ilaç veriyor içinde iki tane var o düşürüyor. Bu arada kilo durumunuz nasıl
Nazlimom Zeynebistann benimde prolaktin yüksekliği vardi hormon testi sonucu öğrenmiştim geneliğe engel 1 ay ilaç kullandım sonraki ay hamile kalmıştım
Zeynebistann Sumiire çok tedirgin oldum göğsümden sıvı geldiğini bilmiyordum bugün hemşirem kontrol edince gördüm ve şaşırdım.
Zeynebistann Evet,doktorumla bugün görüştüm. Başka bir tedavi uyguluyorduk, değiştirdik bunu öğrenince. Yumurtalığım büyük ve yumurtalarım da sayı olarak fazla olduğu için kilo alımı yaşamaya başladım.
Zeyneb12 Zeynebistann evet bana da doktor onu vermişti o düşürüyor Allah’ın izniyle içinizi ferah tutun
yagmur50 Zeynebistann ben o ilacı bekarken kullanmaya başladım 5 sene kadar kullandım söylediğiniz gibi belirti yoktu fakat prolaktin 115 ti hatta gebeliğe engel bile dendi evlendikten sonrada çok kafama taktım rabbim ol derse oluyor şuan hamileyim yeter ki benim gibi kafaya takıp stres yapmayın çünkü bir diğer adı stres hormonu ve stres yapınca yükseliyor 😔
Zeynebistann yagmur50 Yaa çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur. Dediğiniz gibi stres hiç bir hastalığa iyi değil. Peki tedavi sürecinde herhangi bir sıkıntı zorluk yaşadınız mı?
yagmur50 Zeynebistann amin inşallah darısı başına canım 🙏🏻hayır sadece dostinex kullandım gebeliğe engel bir durum olmadığını söyledi hep zaten doktorum hep çevreden duydum engel diye 🙄 haftada 1 kez yarım yarım kullandım o ilaç hemen düşürüyor prolaktini
Zeynebistann yagmur50 bana da haftada iki kere verdi bakalım,on gün sonra tekrar çağırdı inşallah hayırlı sonuçlar alırım bende.