Anne88 Kızlar doktor yazmış da ağız yoluyla mi kullancam burda vajinadan kullanan oluyormus sorun olur mu sizce
Minikanne123 Anne88 canım sorun olmaz vajinadan yan etkisi daha az ağızdan kullanınca daha fazka yan etkisi oluyomuş ben de vajinal kullanıyorum.
Sevdapl Anne88 ben de vajinadan kullanıyorum. Hem etkisi hızlı oluyor hem de yan etkisi olmuyor dedi doktorum.
Hunilininbirii Fitil olarak kullanmak daha mantıklı canım herhangi bi yanetkisi olmuyo ama sana doktorun nasıl kullanmanı söylediyse öyle kullan
Dud Anne88 gece uymadan ıcersen hıcbı sıkıntı cekmezsın gun ıcınde ıcınce yan etkılerı cok hıssedıyosun uyurken bısey duymuyodun ben hala kullanıyorum hıcbı sakıncası yok olmadıda zaten olsa doktor vermez en basında sadece dedıgım gıbı uyumadan hemen once ıc
bkts Anne88 iki turlu de kullanabilirsiniz ayni ilaci, vajinal alirsaniz hem yan etkileri olmuyor hem de daha etkili oluyormus ilac, agizdan alirsaniz yogun bas donmesi tansiyon dusuklugu ekstra uyku hali gibi yan etkileri oluyor
Atlans Ben fitil olarak kullandığımdada çok kasık ağrısı yaşıyorum. 200 mg mı 100 mg mı kullanıyorsunuz sizler ?