Sametnida Lutfen dua edin yalvarırım bebegimin adi nisa 😔 pazartesi sezarynla dogum yaptım. Kakasini yediği için kanda enfeksiyon çıktı 😔😔 Kuveze aldilar crp degeri 12 😔 yasayan varmi Nasil ilerledi kac gunde cikti bebek yogun bakımından
Gizmo90 Sametnida sağlıkla çıkar canım inşallah 🙏 doktorlar ne diyorsa onları dinle gönlünü ferah tutmaya çalış sütüne olumlu enerji yolla kuzum , bilmiyorum nasıl ilerler süreç ama görüp cevaplayan olsun diye yazıyorum
Ozlemkymk Geçmiş olsun öncelikle bebeğim 16 günlük benimde aynı şekilde kanında enfeksiyon çıktı 7 gün antibiyotik tedavisi sonrası çıktı küvezden Googleda yazdığı gibi endişelenicek bişey değil
giresun Ozlemkymk benimde dün doğum oldu bugün enfeksiyon sebebiyle kuveze aldılar 7 gün kalacakmis çok üzgünüm 😔süt sagiyorum ama sadece sarı bişey oda ⅔ damla geliyor ne yapmam lazim bu surecte
Sametnida Gizmo90 2 gunluk bebegim daha 😔😔 sabah yanimdan alip götürdüler sut sagip getiricem hergun yalvarırım sizlere dua dua edin kizima.
Gizmo90 Sametnida etmez miyim hiç en kısa Zamanda sağlıkla gelsin yavrun koynuna 💕 iyi edip hemen getircekler
Ozlemkymk Sametnida kusura bakmayın yrni gördüm değeri tam bilmiyorum ilk başta benim bebeğim Solunum desteğide alıyor serumla besleniyordu 3 gün sonra normal beslendi süt sağdım götürdüm sonrada kendim emzirmeye başladım hiç kolay bir süreç değil biliyorum hergünüm aglamala geçti küvezde ki kaçıncı günü bugün
Ozlemkymk Sametnida çok zor bir dönem biliyorum ama hastaneden kucağınıza alıp çıktığımız gün ki sevinci hayal edin herşey gönlünüzce olsun bebeğinizde biran önce çıkar inşallah bol bol inşirah suresi okuyun sabır dileyin 🙏
Ozlemkymk giresun öncelikle geçmiş olsun bir kaç damla şeklinde gelen şey o kadar önemli ki bebeğin aşısı değerinde ilk süt çok önemli mutlaka sagıp süt saklama poşetine koyup şuanda bebek serumla değil biberonla beslenebiliyorsa mutlaka bebeğinize götürün
Ozlemkymk giresun çok sevindim biliyorum çok zor ama bizlerin düşündüğü kadar zor bir süreç değil onlar için tedavisi bitip evinize geçince hepsi unutulacak :)
Sametnida ozdemir geçmiş olsun. Bizim 7 den 12 ye cikti 7 guj kaldi 17 ye kadar çıkmıştı cok şükür temizlendi. Dua edin bol bol sutunuzu gönderin yogun bakimdaysa bebeğiniz. Ve dik durun geçiyor.