Aysimameva Hamişler 34 haftalık bebeşleriniz kaç kilo? bebeğe kilo aldıran besinler neler? Maden suyu içmek bebeğe kilo aldırır mı?
Kubraakk Aysimameva hergün 1 muz ve 1 tane maden suyu tüketiyorum canım faydasını gördüm sabah ve ara öğün olarak da süt ihmal etmedim 34 haftada oğlum 2 bucuk kiloydu dr gelişimi haftasına göre güzel göbüşlü oldugunu söyledi
Nurgulvrl_ Aysimameva öncelikle kesinlikle sağlıklı olsun kilo önemli değil. Ben ekstra bişey yapmadım 37+2 de 3200 dedi. Her gün bir tatlı kaşığı pekmez, muz ve omega3 kullandım düzenli faydası olmuş mudur bilemiyorum ama tabi.
SerraveAnnesii Kaşar,pekmez, muz kilo aldırıyor canım maden suyu da aldırıyor diye duymuştum ben her gün içiyorum 😊Ben en son 30+5de gittim o zaman 1600 dü kilosu doktorum normal haftasına uyumlu dedi. Şimdi 34.haftada tekrar gidicem bakalım kaç olmuş 😂
Guzelyuvam ben bugün 35 oldum 2100 dedi doktorum biraz küçük bi bebek ama sağlıklı çok şükür ilk hamileliğimde de kızım 3.050 doğmuştu o yüzden hiç sıkıntı yapmıyorum zayıf olanlar çok çabuk toparlıyorlar. 🙏🏼
Kubraakk Aysimameva evet muz ceviz ve de en önemlisi yumurta bunların faydasını gördüm sağlıklı olsunlar da kilonun hiç bir önemi yok 🤲🤍
gunessbeste 🌸Avakado 🌸Süt 🌸Ceviz 🌸Muz 🌸Madensuyu(Erzincan olanı önermişti) 🌸Kapya biber 🌸Ispanak, semizotu, roka gibi yeşil yapraklılar 🌸Hergün protein tüketmek Doktorun önerileri buydu. Hamur işi yerine bunları almaya çalış hergün dedi.