Pinarinayseni Kızlar corasprin ve protestan vsjinal gunde 3kere kullanıyorum 5.haftama yeni girdim kullanan var mi aranizda
Yldzalra Pinarinayseni ben sadece folk asit kullanıyorum şuan birde bisey sorabilirmiyim hiç segirmenis oluyormu karında kaşıkta bend eolmuyor ama herkesde oluyormu bu
Pinarinayseni Yldzalra kimi arkadaşımda olmamış ben de bazen oldu takılma herkeste farklı şeyler oluyo
Elayvzz Folik asit coraspirin kullanıyorum kalbi duyalım allahın izniyle kan sulandırıcı iğne de eklenicek buna
berilzumrut511 Elayvzz coraspirin ne için kullanıyorsunuz acaba bende 5 haftalığım doktor bana vermedi
Elayvzz berilzumrut511 benim daha önce 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu genetik test yaptırdım kanımda pıhtı çıkmış ondan kaynaklı önlem amaçlı kullanıyorum kalbi duyunca da iğne coraspirin iksini kullanıcam
Pinarinayseni berilzumrut511 canım kan pıhtılaşma sorunu oluşmasın diye kullanılıyor kontrolünüzde doktorunuz başlayabilir size de gerek duyarsa. Bana da kafasına göre verdi gerçi
berilzumrut511 Elayvzz genetik test hamileykende yapılabiliyo mu acaba benimde bi düşüğüm var ama ben yaptırmadım şimdi önlem amaçlı istiyorum aslında
Elayvzz berilzumrut511 ben düşükten sonra yaptırdım ama söylersen yapt doktorun sadece kan veriyorsun sonucun 1 ay sonra çıkıyor
Sonkedi Bende 5.haftadayım ama daha kese gözükmedi beta değeri 1300 cuma kontrolüm var inşallah kese gözükür