SerraveAnnesii Ayyysss Evet canım 6.haftada sadece keseyi görmüştü. 7. Haftada bebeği gördü kalp atışını dinledik💖🙈 kese oluştuysa yakın zamanda bebeği de görürsün canım
Cano26 Yldzalra senden duydum ilk kez o işi ama bende bel ağrısı ve halsizlik hariç hiç bir şey olmadı 9+3 deyim ve hala ne aşerdim ne kasık karın ağrım oldu ne bulantım hiç hamile değil gibiyim yani herkeste aynı şeyler olacak diye bir şey yok seyirme neymiş onuda sizden duyuyorum arkadaşınızda olan şey sizde olmak zorunda değil ve bütün belirtileri yaşayacaksınoz diye bir şeyde yok içinizi ferah tutabilirsiniz 🙋♀️
sevval55_ Berfin_1234 inşallah benimde gözükür o zaman cuma günü gideceğim bende 5+2 oluyorum pazartesi değerim 1050 idi Cuma’ya kadar yükselir sanırsam
semanur2906 Kasıkalarımda birazcık ağrı oluyor ve hiç muane olmadım kadın doğuma bir tek testte ve kan testinde öğrendim insan ister istemez endişe duyuyor b12 düşük çıktı o yüzden gitmek istiyorum
FSCMK semanur2906 bende 4 haftalık hamileyim bir ay sonra gidicem hem keseyi hem kalp atışını duymak için
semanur2906 FSCMK öyle fakat düşük tehlikesi yaşayanlar olabiliyor en azından benim çevremde oldu onu bilerel davranmak önlem almak daha doğru değilmi
Beyzaa33 Kızlar bende 5.haftada keseyi gördük 6.haftada vajinal ultrason ile kalbini duymuştuk ,bebek ultrasonla da görünmüştü şuan 9+3 deyiz 🥰🙏🏻
FSCMK semanur2906 Evet canım eğer riksn felan varsa kesinlikle git benim hamileliklerim sorunsuz geçiyor şükür ki doktorum 1 ay sonra gel dedi o yüzden bekliyorum sorunun varsa git
semanur2906 FSCMK e FSCMK riskim varmı yokmu onuda bilmiyorum 10. Ay da hamile kaldım o yüzden heyecanlıyım birazcık ertelemek istemiyorum çok teşekkür ederim ♥️
semanur2906 Berfin_1234 amin inşallah çok istiyorum görmek ve kalbinin sesini duymak Allah isteyen herkese nasip eylesin çok teşekkür ederim 🌸
semanur2906 Berfin_1234 allah sizinde bizimde o güzel sesi duymamızı nasip eylesin teşekkür ederim cevabınız için