HappyMom Merhaba canımız annelerimiz, “ İlaç Ve Vitamin Kullanımı – Sorular&Cevaplar” başlıklı blog yazımız yayında! Gebelikte Neden İlaç ve Vitamin Kullanılır? Gebelikte Hangi İlaçlar Kullanılır? Gebelikte Kan/Demir İlacı Kullanımı Gebelikte Kalsiyum ve Magnezyum İlaçlarının Kullanımı Kalsiyum İhtiyacı İlaca Gerek Duyulmadan Süt ve Yoğurtla Karşılanabilir Mi? Hangi Besinler Ne Kadar Kalsiyum İçerir? Gebelikte Ağrı Kesici Kullanımı Gebelikte Progesteron Hormonu Kullanımı Gebelikte Rutin Olarak Karşılaşılan Rahatsızlıklarda Neler Kullanılmalıdır? Gebelikte Hangi Vitaminler Kullanılır? Gebelikte Folik Asit Kullanımı Gebelikte Multivitamin Kullanımı Soruların Cevabı Linkte! 🚀 https://www.mutluanneleriz.com/2022/01/19/ilac-ve-vitamin-kullanimi-sorularcevaplar/ Annelerimiz şu an kaçıncı haftasında ve hangi ilaç/vitamini kullanıyor?
Yaseminsahbaz Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri previt positive 90 tablet kullanıyorum doğumdan sonrada devam edicem insalllah şuan 37 haftadayim demir, d vitamini ve magnezyum da kullaniyorum
Busraayavass Mantosuzmadonna ben 35. Haftamdayım baştan beri sadece onu kullanıyorum başka bir şey kullanmama gerek kalmadı :)
ada58 haftamdayım sabah akşam progestan akşam 2 prilam,uyanınca 1 ve gün içinde 1 toplam 4 folik asit olarak 1 gün folidoice 1gün regenesis max dönüşümlü alıyorum her gün kalsiyum hapı her gün decavit haftada bir proluton iğne
Rabiaugur Demir ilacı ve d vitamini kullanıyorum iki günde birde kabızlık ve gaz problemim için prebiyotikli bi takviye edici gıda kullanıyorum bulantım oldugunda da prilam ama bayadır prilamı kullanmıyorum çok şükür bulantılarım baya bi azaldı
Villanelle Ben omega 3 ve folik asit içeren innate pronatal, kalsiyum ve magnezyum içeren microbon k kullanıyorum takviye olarak. Perinatolog önermişti
Mantosuzmadonna Busraayavass Ben de öyle düşündüm ama daha 13, haftada kasiklara baskı şeklinde agri hissetmeye başladım ocean extramag magnezyum da mı kullansam acaba doktora sorcam
Ezgialp İlk 12 hafta folik asit kullandım. Daha sonra decavit(multivitamin), D vitamini, ferro sanol (kan ilacı) kullanıyorum. İlk gebeliğimde de aynılarını kullanmıştım ek olarak gece bacaklarıma giren kramplarla uyanmaya başlayınca doktorum osteocare (kalsiyum-magnezyum) yazmıştı çok iyi gelmişti. Bunların yanında deli gibi bulantı çeken bir anne olduğum için prilam dr sadık yarim kendisi🥰 doğumdan sonra da imom latte kullanmıştım sanıyorum bu doğumumdan sonra da onu kullanırım
Ezgialp Rabiaugur doktorların emzirme döneminde anneye destek olması için önerdikleri bir multivitamin. Anne sütünün besin değerini artırıyormuş. Diğer multivitaminlerden farkı içinde omega 3′de bulunduruyormuş.
ada58 Rabiikk regenesis max folik asit ve omega 3 içeriyor hangi hekime gittiysem içeriğinden dolayı bunu tavsiye etti