mtl3005 sağlık ocağı verdi hemşire günde bi kere dedi.kanım 13 ten 10a düşmüş doktor da günde 2 tane al dedi bende unuttum aç mı tok mu vs sormayı.kullananlar var mı acaba?
Yesim619 mtl3005 Paraben ve krem esansı içeriyor ve de mide bulantısı yapıyor kullanmamalisiniz sağlık bakanlığı ücretsiz verdiği için sağlık ocakları na oyuzden veriyor lar bilginiz olsun
Banuka mtl3005 ben de günde 1 kere tok karna içiyorum ama içtikten hemen sonra 1 tane portakal yiyorum emilimi için c vitamini şart çünkü
mtl3005 Yesim619 Aa ama dün kendi doktoruma da söyledim günde 2 tane al dedi sağlık ocağındaki doktor dedim hiçbişey demedi öyle bişey olsa başka ilaç önermez miydi ki?Siz kullanıyo musunuz başka bi kan ilacı doktorum çok düşmüş kanın dedi
Yesim619 mtl3005 Prospektusunu okuyun yada internet ten araştırın ben sağlık ocağı nin verdiğini hiç kullanmadim eczaneden gittim başka aldım
mtl3005 Zeyneb12 Ayy kafam karıştı şuan doktora niye sormadıysam unuttum işte 🙁açta tokta oluyo o zaman
ceylann18 mtl3005 bende sormayı unutmusum sağlık ocagindaki hemşiremi aradim sordum sabah ac karnına al dedi